Kid Flash “Wally West” Rolü, Keiynan Lonsdale’ın Oldu!

kid flash ust

Central City’de hayat çok hızlı geçiyor olabilir, ancak bu durum şehrin yeni sakini için sorun teşkil etmeyecek gibi. Çünkü dünyanın en hızlı adamının artık bir rakibi var!

Warner Bros. ve The CW’nin yapmış olduğu duyuruya göre genç aktör Keiynan Lonsdale, Flash evreninin Kid Flash’ı  Wally West rolüyle artık The Flash dizisinde yer alacak.

Dizinin hayranları olarak hepimiz mutlu olduk, peki şaşırdık mı? Hayır, çünkü Iris ve Joe West’in ilk sezonda duyurulması, bizlere gelecekte Wally West ’in de katılabileceğinin sinyallerini vermişti.

The Flash’ın yapımcısı Andrew Kreisberg’ın şu sözlerinden de anlaşılacağı üzere, daha önce Dance Academy ve Divergent serisinin ikinci filmi Insurgent’ta izleme şansı bulduğumuz genç aktör Keiynan Lonsdalee güveni tam.

“Grant ile tanıştığımız zamanda  da olduğu gibi bir kahramanda olması gereken yürek ve cesaretin Keiynan’da da bulunduğunu biliyorduk. Bu kadar çok sevilen bir karakteri diziye kattığımız için oldukça heyecanlıyız.”

Bu hafta DC’nin tv dizileri için yaptığı duyurular açısından baktığımızda oldukça bereketli geçti. DC’s Legends of Tomorrow’un Hawkman ile Vandal Savage haberleri, Supergirl haberi, Gotham’ın ikinci sezonundan gelen o etkileyici fragman ve daha niceleri…

Bakalım önümüzdeki günler için DC bizlere ne gibi sürprizler hazırlıyor hep birlikte göreceğiz. Gelişmeler için gözünüz kulağınız bizde olsun.

The Flash, 2. sezonun ilk bölümüyle 6 Ekim’de geri dönüyor.