Son Kurtadam’ın Devamı “Talulla’nın Yükselişi” Ön Siparişte!

talullanin yukselisi ust

Glen Duncan’ın başrolü kurtadamlara verdiği yetişkinlere yönelik fantastik serisinde şimdi sıra ikinci kitapta: Talulla’nın Yükselişi

Önemli Not: Buradan sonrası ilk kitabı okumamışlar için spoiler içerecektir.

Vampirlerin uzun yıllardır başrolde olduğu edebiyatta, daha çok onların ezeli düşmanları olarak gördüğümüz kurtadamlar şimdi hakettikleri yerde! Glen Duncan kimilerine göre, kurtadamların Bram Stoker’ı.

Son Kurtadam’da, türünün son örneği kalan Jake ile başladığımız sigara ve içki kokuları sinmiş, vahşet ve kan dolu, cinsel hazzın her türlüsünü barındıran yolcuğumuzda şimdi sıra ikinci turda. Elbette Jake ile olan yolcuğulumuz bizi Glen Duncan’ın insanı şoke eden tespitleriyle de bir hayli düşünmeye itmişti. Ama şimdi sahne Jake’in değil. İlk kitabı okuduysanız nedenini biliyorsunuz. Şimdi yükselme sırası Talulla’da!

Kitabın tanıtım metnine birlikte göz atalım.

(Tanıtım metni ilk kitabı okumayanlar için spoiler içermektedir)

talullanin yukselisiKan, hayal gücü ve mizahın hüküm sürdüğü “Son Kurtadam”ın ardından, bugüne dek görmediğiniz türden bir kadın kahramanla tanışmaya hazır olun.

Talulla Demetriou. Canavar. Katil. Anne olmak üzere.

Sevgilisi Jake Marlowe’un yasını tutmakta olan Talulla, kendini yaşayan son kurtinsan olarak bulmuştur; üstelik hamiledir. Bebeğini gizlice doğurup soyunu devam ettirebilmek için Alaska’daki bir av kulübesine sığınır. Görünüşte her şey yoluna girmiş gibidir. Ta ki kapılar açılana ve kâbusun daha yeni başladığı anlaşılana kadar.

Suçluluk ve öfkeyle yanıp tutuşan Talulla, oğlunu kurtarmak için zamana karşı yarışmak zorundadır. Söylentilere göre yeryüzünde yaşayan en yaşlı vampir de peşine düşmüştür. Oğluna duyduğu sevgi ve hayvani içgüdüleri arasında, Talulla Demetriou sayısız ölümcül tehditle yüzleşecektir.

İthaki Yayınları’ndan çıkacak eserin çevirisini Drakula İstanbul’da adlı radyo programından hatırladığımız Irmak Ertuna Howison üstlenmiş. Yayına hazırlayana baktığımızdaysa, sitemiz üyelerinden ve daha pek çok kitapta yayına hazırlayan olarak adına aşina olduğumuz Ozancan Demirışık’ı görüyoruz.

21 Ağustos’a kadar ön siparişte kalacak olan eserin girişi kısmını içeren ÖN OKUMAsı için BURAYA, künye bilgileri içinse buraya tıklayabilirsiniz. Bakalım Jake’in bizlerde yarattığı o bağımlılıktan sonra Talulla ile yola nasıl devam edeceğiz?