Post Apokaliptik “Zorro” Geliyor!

zorro ust

Zorro efsanesi bu kez “post apokaliptik” olarak beyazperdede boy gösterecek.

Hollywood elindeki senaryo stoklarını tükettikçe eski efsane yapımları bir bir diriltmeye devam ediyor. Zaten bir nevi nostalji yılı diyebileceğimiz 2015 yılının ardından, bu “geriye dönüş” daha da devam edeceğe benziyor. Bu konudaki en yeni kurbanımız ise maskesi, kılıcı ve Z imzası ile ünlü kahraman Zorro oldu.

The Mask of Zorro ve ardından 2005 yapımı devam filmi The Legend of Zorro ile 2000’li yıllara damgasını vurmuş efsane yapımlardan biri olan Zorro, bu kez çok farklı bir biçimde tekrar beyazperdeye konuk olacak.

İsminin Zorro Reborn olması düşünülen yapımın bu defa geçmişte değil “post apokaliptik” bir gelecekte geçmesi planlanıyor. Bilindik Zorro hikayelerinden çok farklı bir şekilde ele alınacak olan filmin konusu ve hangi mekanlarda geçeceği gibi konular şimdilik belirsizliğini koruyor.

Yapımcılarsa bu konuda oldukça heyecanlı görünüyor, özellikle şirket CEO’larından Mark Amin’in şu sözlerine bakacak olursak bu film uzun süredir tasarlanıyormuş zaten.

“Bu iniş çıkışlarla dolu 15 yıllık süre zarfında Zorro, benim gerçekleşmesini en çok istediğim projeydi.”

Yeni Zorro, bir yeniden yapım olarak karşımıza gelseydi çoğu kişi gibi bizde burun kıvırıyor olacaktık, fakat yeni filmin “post apokaliptik” bir dünyada geçecek olması ilgimizi bayağı cezbetti açıkçası. Fakat bildiğimiz Zorro’nun kıyamet sonrası bir dünyaya uyarlanması nasıl olur, orası merak konusu.

Zorro Reborn için önceleri Bryan Singer’ın ismi geçiyordu fakat şu an için yönetmen kesin olarak belli değil. Çekimlerin gelecek yıl başlaması planlanıyor.