Söylenti: Man of Steel 2 İçin Mad Max: Fury Road’un Yönetmeni Düşünülüyor

man of steel ust

Zack Snyder imzalı Man of Steel’in devamı George Miller’a mı emanet?

Mad Max’in yaratıcısı George Miller, yıllar sonra Çılgın Max ve ondan da çılgın dünyasına Fury Road ile döndüğünde yer yerinden oynadı. İzleyiciler adeta aşık oldu Max’in dönüşüne. Dahası, Miller bambaşka bir şey yaparak kendine de meydan okumuştu. Max’ten çok bir kadını, Furiosa’ya başrole koymuş ve nefes bile aldırmamıştı bizlere. Hiç yadırgamadık bu durumu. Çorak topraklarda bir an için durup dinlenmek, artık burnumuzdan akacak adrenalini dizginlemek için biraz mola vermek istedik. Olmadı. Nefesimizi tuttuk ve filmi öyle bitirdik.

George Miller’ın bu başarısı şimdilerde Çelik Adam’ın devam filmi için onu gündeme getiriyor. Görünen o ki Miller’ın başarısı onu neredeyse her gün yeni bir filmle anmamıza neden oluyor.

Peki ya Zack Snyder? Şu sıralar Batman v Superman onun ellerine emanet, ama Miller Man of Steel’i devralırsa Snyder’ı gölgede bırakabilir mi?

Şimdilik George Miller’ın Man of Steel 2 için düşünüldüğü yalnızca bir söylenti. Gelecek günlerde gerçekliğini ya da sadece bir söylentiden ibaret olup olmadığını hep birlikte göreceğiz.