Spider-Man’in Civil War’daki Rolüne Dair Son Dedikodular

capt-america-spiderman

Marvel Comics’in aynı adlı meşhur mini-serisinden esinlenen ve çekimleri geçtiğimiz gün tamamlanan Captain America: Civil War cephesinden ilginç detaylar gelmeye devam ediyor.

Not: Haberin bir bölümü film hakkında spoiler sayılabilecek bilgiler içermektedir.

Bir yanda devletin gizli kimliklerini açıklama talebini kabul eden Iron-Man. Diğer yandaysa bunu şiddetle reddeden Captain America. Ve tercihlerine göre bu ikilinin önderliğini kabul eden diğer kahramanlar… Civil War (İç Savaş) kaçınılmaz. Peki kim kazanacak?

Setten gelen son haberler sayesinde hangi kahramanların kimin tarafında yer alacağını büyük ölçüde öğrenmiştik. Bununla birlikle Black Panther ve Spider-Man hakkında kafalarda hâlâ bazı soru işaretleri vardı.

Filmin çekimlerinin büyük ölçüde tamamlanmasıyla birlikte birkaç yeni ayrıntı daha çıktı ortaya. Denilene göre siyahi kahramanımız Black Panther filmde tarafsızlığını koruyacak ve her iki gruba da dahil olmayacak. Savaşta oynayacağı rolü hepimiz merak bekliyoruz doğrusu.

Peki ya filmde yer alıp almayacağı uzun bir süre boyunca tartışılan ve en sonunda Tom Holland’ın rolü üstlenmesiyle birlikte kadroya dahil olan Spider-man? Görünüşe göre yapımcılar 2017’de kendi filmine (yine) kavuşacak olan ağ-kafa için de özel bir rol biçmişler. Hatta Captain America ile yumruk yumruğa gelecekleri bir sahne bile bekliyor bizleri!

Bu Spidey’in çizgi-romandaki gibi Iron-Man’in tarafını tutacağı anlamına mı geliyor peki? Yoksa ileriki bir sahnede Captain ile birlikte bir çatıya oturup aralarındaki yanlış anlaşılmayı düzeltecekler mi? Bilmiyoruz… Ama deli gibi merak ediyoruz!

Son dedikodumuz ise May Hala rolü için seçilen Marisa Tomei’nin de Civil War’da kısacık, mini minnacık bir rol oynayabileceği.

Captain America: Civil War, planlarda bir değişiklik yaşanmadığı takdirde 6 Mayıs 2016’da bizlerle olacak. Yeni Spider-Man filmleri içinse 2017‘yi beklememiz gerekecek.