“Dövüş Kulübü 2” Çizgi Roman Dizisinde Sıra 3. Ciltte

dovus kulubu ust

Cameron Stewart’ın eşsiz çizimleriyle hayat bulan Dövüş Kulübü 2 çizgi roman dizisinde sıra 3. ciltte!

İlk kez yayımlandığı 1996’dan beri bir yeraltı klasiği olarak anılan Chuck Palahniuk ’un ünlü başyapıtı Dövüş Kulübü’nün devamı bildiğiniz üzere çizgi roman şeklinde yayınlanmaya başladı.

Amerika ile aynı anda ülkemizde de Ayrıntı Yayınları tarafından yayınlanmaya başlayan çizgi roman dizisi toplam 10 fasikül olarak planlanmış. Şimdiye kadar ilk iki cildini okuma şansına eriştiğimiz dizi hız kesmeden yoluna devam ediyor, sıra 3. ciltte.

Şu an ön siparişte olan cildin 4 Eylül’de raflardaki yerini alması bekleniyor. Tanıtım yazısı ise şu şekilde;

dovus kulubuChuck Palahniuk’un ilk kez 1996’da yayınlanan yeraltı edebiyatı klasiği Dövüş Kulübü 2’de Tyler Durden yine popüler kültüre ve modern kapitalist yaşamın açmazlarına karşı, köleleştirilen bireyler adına çarpıcı bir reddedişle karşı duruyor. Anti-ütopya Dövüş Kulübü 2, elinizdeki 3. sayısında da Tyler Durden ile atağa geçiyor; Durden karakteri normalleşen yaşamlarımıza meydan okumaya devam ediyor.

Sahip olduğun her şey, en sonunda gün gelir sana sahip olur. Ancak, her şeyini kaybettikten sonra her şeyi yapmakta özgür olursun. Umudunu kaybetmen özgürlüğündür.
Tyler Durden eve dönüyor.

Yine birden fazla kapak tasarımıyla rafları süslemesi beklenen cildin künye bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.