Saklı Geçit Üçlemesi’nde Son Macera!

son firtina ust

Dilimize Martı Yayınları tarafından kazandırılan Amerikalı fantastik edebiyat yazarı Wayne Thomas Batson’ın çıkış serisi “Saklı Geçit Üçlemesi“nde finale geldik!

Saklı Geçit ve Ejderha Lord’un Dönüşü’nden sonra, serinin final kitabı Son Fırtına da raflardaki yerini aldı. İyi ve kötünün destansı mücadelesi, Batson’ın fantastik dünyasında finale yaklaşırken işler iyice karıştı!

son firtinaGiderek artan karanlık fırtına bulutları, girdap halinde hızla dönüyor! Şimşekler, kara zırhlı şövalyeler denizini ürkütücü bir yeşile boyuyor.

Kara Ordu, ufuk çizgisinin ötesine kadar uzanıyor. Alleble, Son Fırtına’ya dayanabilecek mi? Kral Eliam’a ihanet eden karanlık lord Paragor, Ejderha Lord’la bir araya gelerek, Alleble Krallığı’na karşı büyük bir saldırı hazırlar. Alleble halkı, bu saldırıyla yüzleşmeye hazırlanırken, tarihi bir efsanenin yardımına umut bağlar. Peki, bu efsane gerçek olabilir mi? Realm, Ejderha Lord’un Kara Nefesi ile örtülürken zaman giderek daralır. Paragor, Son Fırtına’yı salmak üzeredir.

Seri Funda Fidan çevirisinde başlamış, ancak ikinci kitapta yerine Semih Koç gelmişti. Görünen o ki macera aynı ismin çevirisiyle sonlanıyor. “Son Fırtına“nın künye bilgileri için buraya tıklayabilirsiniz.