Aliens Ertelendi, Sıradaki Film Prometheus 2

Prometheus-Art-620x400

Empire ile yaptığı bir röportajda açıkladığına göre Ridley Scott‘ın Marslı filminden sonra yayınlanacağı, üstünde çalışacağı film Prometheus 2 olacak. Üzgünüz xenomoprh fanları, biraz daha stasisde beklemeniz gerekecek…

Marslı‘nın epeyce hızlı olan çıkış tarihi -AV Club’a göre iki kez değişmişti- sorulduğu zaman Scott, “Şimdiden sonraki filmim üstünde çalışıyorum! Yeni filmim için çekilecek yerler bakmaya başladım bile, ki bu Prometheus 2 olacak,” dedi.

Bu yeni bir Alien filmi ihtimalini tamamen elimine etmiyor elbette. Aslına bakarsanız Neil Blomkamp hala yeni bir Alien filmini yönetecek ve Scott da prodüktör koltuğunda oturacak. Ancak Ridley Scott’ın Prometheus 2‘nin önce çekilmesi konusundaki ısrarcı tutum her şeyin ertelenmesine neden oluyor.

Ama bundan neden şikayetçi olalım? Alien’ları pek göremesek de belki de Mühendisler hakkında daha detaylı şeyler öğreneceğiz! İnsanların ve xenomorphların yaratıcıları… İlk film ile kafada bir çok soru bırakmışlardı. Mühendis kendini feda eder ve dünyada insan ırkını yaratır. Üstün evrim mekanizmalarına da hakim olan bu mühendisleri xenomorphları yaratmaya iten şeyin ne olduğunu bilmiyoruz fakat yoldan çıkan insanlığı yok etmek olduğuna dair sağlam teoriler bulunmakta.

Siyah sıvıyı içip kendini feda ederek insanlığı başlatan mühendis.
Siyah sıvıyı içip kendini feda ederek insanlığı başlatan mühendis.

Umuyoruz yeni film bazı soruları yanıtlar. Gelsin efendim!