Marvel’in Sıra Dışı Çizgi Romanı “Mucizeler” Sonunda Bizlerle!

mucizeler kapak

Arkabahçe‘den muhteşem bir hikaye, Mucizeler hazır ve nazır! En yakınınızdaki bayilerden ısrarla isteyiniz! 

Marvel evreninin içinde olmak nasıl bir duygudur hiç düşündünüz mü? Süper kahraman olmak elbette güzel ama ya her gün evleri yıkılan, ölen onlarca insandan biri olsaydınız? Kurt Busiek yazarlığı ve Alex Ross çizerliği birleşimi, bu düşünceyi bize doruklarına kadar yaşatacak efendim! Hikayede Marvel karakterlerini, o evrenin sıradan bir insanının gözünden görüyoruz. Bu eser aynı zamanda Marvel evrenine bir eleştiri olarak da görülebilir.

Çizgi roman Arkabahçe Yayıncılık‘tan 0. sayıyı da içerecek şekilde 248 sayfa olarak çıktı efendim. Hem de dört farklı kapakla!

mucizeler

Yayınlanan resimde görülen soldaki ilk kapak X-Men‘den, ikincisi Fantastic Four, üçüncüsü Spider-man ve dördüncüsü de Avengers‘dan. Her bir varyant kapak orijinal serilerindeki önemli bir olaydan alınma. Her biri posterlik.

Tanıtım bülteni ise şu şekilde:

New York’a hoş geldiniz. Burada, alevler içinde sokaklarda gezinen, hem camlara hem beton duvarlara tırmanan parlak kostümlü insanlarla ve dünyamızı yok etmeye gelen uzaylı yaratıklarla karşılaşacaksınız. Burası, olağan şeylerle fantastik şeylerin günlük hayatta birbirleri ile etkileşime geçtiği Marvel Evreni. Burası, Mucizeler’in dünyası.

Bu ciltte, ödüllü Kurt Busiek ve Alex Ross’un elinden çıkan Marvels 0-4 sayıları bir araya getirilmiştir.

Süper kahraman çizgi romanları okuyan her insanın en azından bir kez aklından geçen “Bu dünyada normal bir insan olmak nasıl olurdu?” düşüncesini bizzat yaşatan bu hikayeyi kaçırmayın efendim!