The Iron Giant’ın Devam Filmi Gelmeyecek

the iron giant ust

Birkaç gündür klasik animasyon filmi The Iron Giant’ın devam filminin gelebileceği söylentileri dolaşıyordu etrafta. Filmin yönetmeniyse yaptığı açıklama ile bu söylentileri yalanlamış oldu.

Sizlere birkaç gün önce Brad Bird’ün 1999 yapımı başarılı animasyon filmi The Iron Giant’ın yeniden düzenlenmiş (remastered) haliyle tekrar vizyona gireceği haberini vermiştik. Ardından da filmdeki dev robota sesiyle hayat veren ünlü aktör Vin Diesel bununla ilgili bir Facebook iletisi yazmış ve devam filmi söylentileri alıp başını yürümüştü.

Fakat filmin yönetmeni Brad Bird, dün itibariyle resmi twitter hesabından bu konuya bir açıklık getirdi ve devam filminin gelmeyeceğini açıkladı.

Vin sadece ortalığı karıştırarak eğleniyordu. Evet, size katılıyorum. Anlatmak istediğimiz hikayeyi tamamladık… ve işimiz bitti.

Evet, sanırız Brad Bird’ün bir hayranından gelen şu tweet’i de paylaşmasından anlayacağımız üzere, kendisi şimdilerde bir klasik haline gelmiş bu şaheseri devam filmi ile mahvetmek istemiyor.

https://twitter.com/HeatBoner/status/638462296440770564

Lütfen Iron Giant’ı bir devam filmiyle mahvetme.

Henüz Warner Bros. Animation’dan resmi bir açıklama gelmedi, fakat yönetmenin bu sözleriyle devam filminin şimdilik başka bahara kaldığını söyleyebiliriz.

Yeniden düzenlenen ve iki adet ek sahneyi de içerecek The Iron Giant: Signature Edition ise, hem Blu-ray formatıyla raflardaki yerini alacak hem de 1 Ekim’den itibaren özel gösterim ile sinemalarda olacak.