Guardians of the Galaxy 2’de Hulk ve Captain Marvel Olmayacak!

guardians ust

Yönetmen James Gunn, Guardians of the Galaxy 2’de Hulk ve Captain Marvel’ın olacağı söylentilerini yalanladı.

Daha önce sizlere haberini yaptığımız üzere Guardians of the Galaxy 2’nin yönetmeni James Gunn, filmde yer almayacak kötüleri açıklamıştı, fakat yeni karakterlerin kimler olacağı konusu henüz netlik kazanmadı. Geçtiğimiz günlerdeyse Twitter üzerinden hayranlarının sorduğu bazı soruları yanıtlayan Gunn, ikinci filmde Hulk ve Captain Marvel karakterlerinin kesin olarak olmayacağını doğruladı.

Hatırlarsanız sizlere daha birkaç gün önce Mark Ruffalo’nun canlandırdığı Hulk’un neden Civil War filminde olmayacağı haberini vermiştik. “Hulk’ın yakın bir gelecekte geri dönüp dönmeyeceğini bile bilmiyorum,” demişti Ruffalo, fakat çizgi romanlardan Hulk’un Civil War döneminde uzayda olduğunu bilen bilir. Kendisi Planet Hulk serisinde de başroldedir. Tabi akıllara hemen “Hulk bu sırada uzayda mı?” sorusu geliyor. Ayrıca Joss Whedon’un “Hulk’u son derece inanılmaz gelişmeler bekliyor,” sözü de bu teoriyi resmen destekler nitelikteydi.

Tabii bu gelişmelerden sonra Hulk’un Guardians of the Galaxy 2’de olabileceği söylentileri çıktı haklı olarak. Fakat yönetmen James Gunn bu söylentileri yalanlamak için vakit kaybetmedi. Twitter‘dan bu konu üzerine sorulan soruya cevabı şu şekilde oldu.

Buna hemen şimdi cevap veriyorum. Hulk’ı Guardians of the Galaxy 2’de görebilme şansınız sıfır.

Yönetmenin yalanladığı tek Marvel karakteri Hulk değildi elbette. Captain Marvel’ın da uzun süredir filmde olup olmayacağı konuşuluyordu. Bu konuda sorulan soruya ise kendisi şu şekilde cevap verdi.

Şu an için, Quill’in tek insan (dünyalı) karakter olması benim için çok önemli.

Eh, Hulk ve Captain Marvel da olmayacağına göre, filmde hangi yeni karakterlerin yer alacağı artık iyice merak konusu olmaya başladı. Anlaşılan bu sorunun yanıtını daha uzun süre alamayacağız gibi görünüyor.

Guardians of the Galaxy 2, 5 Mayıs 2017’de gösterime girecek.