Uncanny Avengers 2: Apocalypse İkizleri Çıktı!

Uncanny-Avengers-2-banner

Gerekli Şeyler bizi yeni çıkan serilerden de mahrum etmeyerek Marvel NOW!’ın incilerinden Uncanny Avengers’a devam ediyor!

Uncanny Avengers, ikinci cildi Apocalypse İkizleri adı ile Türkçe olarak satışa çıktı. 2012’de yayınlanmaya başlanmış serinin yaratıcılarından yazar Rick Remender yazar koltuğunda hala etkin rol alırken bu ciltte sanatçı John Cassaday biraz daha arka planda kalıyor. Çizerlerden Daniel Acuña’yı Heavy Metal’i takip edenleriniz tanıyacaktır hemen. Sonraları Marvel için çalışmasının yanında DC için Green Lantern ve Flash serilerinde de çizerlik yaptı.

Rick Remender’ıysa çizgi roman dünyasındaysanız mutlaka duymuş, duymasanız da işlerini elinizden geçirmişsinizdir. Kendisi hem yazar hem çizer. Son haftalarda tekrar popüler olmuş The Iron Giant adlı filmde animasyon kariyerinin başlangıcını yaptı. Bizi gecelerce uyutmayan Dead Space adlı oyunun yazarlığını yaptı. Birçok çizgi roman fanının favorileri olan işlere imza atmasının yanında albüm kapakları için çizerlik yaptığı da oldu.

Lafı fazla uzatmadan Uncanny Avengers 2 – Apocalypse İkizleri’nin tanıtım bültenine şöyle bir göz atalım efendim;

Uncanny-Avengers-2-Apocalypse-IkizleriThor ve Apocalypse, 11. Yüzyıl’da savaştığında devlerin kapışması gerçekleşiyor! Avengers üyelerinin ataları avlanıyor, ipleri elinde tutanlar ise Rama-Tut ve Kang ve ancak genç Thor gelecekteki arkadaşlarına yardım edebilir. Ve günümüzde Apocalypse İkizleri ortaya çıkarken sonun başlangıcı ufukta beliriyor. İkizler neden Semavileri kızdırmaya çalışıyorlar? Kang’le bağlantıları ne? Ve muazzam güçlerinin sorumlusu neden Thor?! Apocalypse’in gemisi S.W.O.R.D.un Tepe İstasyonu’na saldırdığında, bir Semavi şaşırtıcı sonuyla karşılaşıyor ve Mahşer’in dört atlısı serbest kalıyor! Apocalypse ikizlerinin yeni yardımcısı Uncanny Avengers üyelerinin ruhunu ve bedenini parçalarken Wolverine, Gece Yarısı Şehri’ni keşfediyor-ve hiç keşfetmemiş olmayı diliyor. Bütün umutlar sönerken, Ragnarok başlıyor! Ayrıca, Kang ve Apocalypse İkizleri, Ultron Çağı’na giriyorlar ama ne istiyorlar?

Hiç Avengers okumamış insanları görür gibiyim, kafalarında soru işaretleri ile dolanıyorlar. “Nereden başlamalıyız?” diye soruyorsunuz değil mi? Avengers dünyasına adım atmak isteyenler buyrun buradan yaksın;