Godzilla Vs. King Kong Geliyor!

godzilla king kong ust

Daha önce onlarca defa sinemaya uyarlanmış iki efsane Godzilla ve King Kong, yeni bir filmde karşı karşıya gelmeye hazırlanıyor.

Warner Bros. sinema dünyasının efsanelerini tek bir filmde buluşturma işini sevmiş olacak ki Batman v Superman’den sonra iki dev efsaneyi daha karşı karşıya getirmeye hazırlanıyor: Godzilla ve King Kong.

Şu sıralar Kong: Skull Island isimli hali hazırda bir King Kong projesi var bildiğiniz gibi. Legendary Pictures, prodüksiyon süreci bir hayli zorlu ilerleyen bu filmin mülkiyetini Universal’den Warner Bros.’a taşıma kararı aldığını açıkladı geçtiğimiz günlerde. Bunun nedeni olarak da Legendary’nin haklarını elinde bulundurduğu bir diğer efsane olan Godzilla olarak gösteriliyor, çünkü onun da kullanım hakkı şu an Warner Bros.’ta. Anlaşılan Legendary Pictures, Godzilla 2 sonrası olası bir Godzilla vs. King Kong filmi planlıyor.

Öte yandan, Warner Bros.’a 530 milyon dolarlık hasılat getiren ilk Godzilla filminin devamı için çalışmalara önümüzdeki günlerde başlanacak. İlk filmde olduğu gibi yine Gareth Edwards’ın yönetmen koltuğuna oturacağı film için planlanan gösterim tarihi ise 8 Haziran 2018.

Samuel L. Jackson, Tom Hiddleston ve Brie Larson gibi isimleri buluşturacak olan Kong: Skull Island ise 10 Mart 2017’de vizyona girecek. Bu iki film tamamlandıktan sonraysa Godzilla ve King Kong gelecek gibi görünüyor. Fakat bu iki efsaneyi aynı filmde izleyebilmemiz için biraz daha sabredeceğiz anlaşılan, zira tahmin edilen vizyon tarihi 2019.

Ne dersiniz? Bu iki efsane canavarı bir kez daha beyazperdede izlemek oldukça heyecan verici olacak, öyle değil mi?