Kesinleşti: Rachel McAdams, Doctor Strange Kadrosunda!

mc adams doctor strange ust

True Detective’in başarılı oyuncusu Rachel McAdams’ın Doctor Strange kadrosunda olacağı kesinleşti!

Gelecek yılın en çok merakla beklenen süper kahraman filmlerinden biri olan Doctor Strange’in kadrosu her geçen gün daha da “efsane” olma yolunda ilerliyor. İlk olarak Benedict Cumberbatch’in esrarengiz sihirbaz Doctor Strange rolüne seçilmesi, ardından Mads Mikkelsen ve Tilda Swinton gibi isimlerin kadroya dahil olmasıyla film bir anda herkesin dikkatini üzerine çekmeyi başardı.

Geçtiğimiz temmuz ayında filmin kadrosuna bir ünlü ismin daha katıldığı konusunda haberler gelmişti. Söylentiye göre True Detective’in 2. sezonundan Rachel McAdams’a, kadın başrolü oynaması için teklif götürülmüştü. Fakat ne ünlü aktristen ne de Marvel cephesinden bu konuda herhangi bir açıklama gelmediği için sadece söylentiden ibaret kalmıştı.

Ancak The Wrap sitesinden gelen son habere göre Rachel McAdams resmen Doctor Strange kadrosunda. Site muhabirlerinden Jeff Sneider, Toronto film festivalinde McAdams’la konuştuğunu ve Benedict Cumberbatch’in karşısındaki asıl bayan karakteri oynayacağını belirttiğini Twitter hesabından şu şekilde duyurdu:

Sherlock Holmes’dan True Detective’e kadar oldukça geniş yelpazede bir oyunculuk geçmişi olan McAdams, daha önce çizgi roman dünyasına çok fazla hakim olmadığını dile getirmişti. Bakalım bir Marvel filminde yeteneklerini ne ölçüde konuşturacak, bekleyip göreceğiz.

Yönetmenliğini Scott Derrickson’ın üstlendiği, çekimlerine önümüzdeki Kasım ayında Londra’da başlanacak olan Doctor Strange’in 4 Kasım 2016’da gösterime girmesi planlanıyor.