Elizabeth Olsen: Scarlet Witch, Civil War’ın Joker Elemanı Olacak

scarlet witch ust

Age of Ultron’da Scarlet Witch karakterini canlandıran Elizabeth Olsen, geçtiğimiz günlerde MTV’ye konuştu ve Marvel Sinematik Evrenine ikinci kez konuk olacağı Civil War filmindeki rolü hakkında açıklamalarda bulundu.

Hatırlarsanız sizlere geçtiğimiz haftalarda Civil War’da yer alacak kahramanların hangi tarafta olacaklarına dair bir liste sunmuştuk. Her ne kadar bu eşleşme resmi kaynaklarca onaylanmasa da, daha sonra filmin sızdırılan konsept resimlerine baktığımızda netlik kazanmıştı.

Fakat filmde yer alacağı kesinleşen Scarlet Witch’in tanıtım görsellerinde olmayışı kafalarda soru işareti uyandırmıştı haliyle. Elizabeth Olsen filmde hangi tarafta yer alacağı sorulduğundaysa şu açıklamaları yaptı:

Scarlet Witch’in durumu fena değil. Kafası biraz karışık, çelişkili fikirleri var. Bağlantı kurduğunu düşündüğü bazı insanlar buldu, fakat durumu iyi. Cap’in ve Iron Man’in takımlarının fotoğrafları yayınlandı. O orada değildi, çünkü o her zaman filmin joker elemanı olacak. Kapalı kutu olmayı seviyorum.

Bunun yeni el bir tekniği olmadığını söyleyebilirim. Onun davranışlarını geliştirmeyi deniyoruz. Jenny White ve ben, büyük bir değişim yaratmayı çalıştığımız için gurur duyuyoruz. Bir daha ki sefere onun yeteneklerine şahit olacağız.

Tanıtım görselleri yayınlanmadan önce büyük çoğunluk onun Captain America’nın tarafında olacağını düşünüyordu, fakat Olsen’ın söylediklerine baktığımızda kendisini tarafsız bir rolde izleyecek olmamız da olası görünüyor. Öte yandan “joker elemanı” olması onu kahraman mı yoksa kötü karakter mi yapacak, orasını bekleyip göreceğiz.

Captain America: Civil War, her geçen gün daha da heyecan verici bir film haline mi geliyor ne? Gel 6 Mayıs gel!