Simon Kinberg, Aynı Ekiple Yapılacak ve Sevilecek Bir Fantastik Dörtlü Filmi Peşinde

fantastic-four-ust

Simon Kinberg, bize beğendireceği bir Fantastik Dörtlü filmi çekmeye kararlı.

FOX tarafından yapımcılığı üstlenilmiş son Fantastik Dörtlü filminin ne denli büyük olumsuz eleştiriler aldığını hepimiz biliyoruz. Dahası, en kötü CBM sinema skorunu da alarak tüm bu olumsuzluklara bir yenisini daha eklemişti. Ancak onları durdurana aşk olsun, çünkü senarist ve prodüktör Simon Kinberg’in yaptığı açıklamalara bakılırsa henüz pes etmediler.

MTV ile gerçekleştirilen röportajda Simon Kinberg, ilginç noktalara değindi ve hayranları “ne kadar önemsediğini” ve kendisine “haksızlık yapıldığına” değindi. Dahası, sözlerinden sanki bir “siz beğenene kadar devam” gibi bir anlam da mı çıkıyor? Ona birlikte karar verelim.

Bakın neler diyor:

Kesinlikle hayal kırıklığına uğradım. Hayranlar beğenmediği için en çok hayal kırıklığına uğrayan benim. Kimseyi umursamadığım kadar onları [hayranları] umursamıştım. Bunun adaletsizce davranmak olduğunu düşünüyor muyum? Düşünüyorum.

Ve şöyle devam ediyor:

Her film çektiğinizde harika bir film ortaya koymak istersiniz. Büyük miktarda zaman ve efor koyarsınız. Biz bu filmi Baton Rouge’ın terleten yaz sıcağı altında çektik ve ben her gün oradaydım. Her sabah, harika bir film çekmek istiyorum dercesine uyanırsınız. Bu, bunu yapmak için bir fırsattı. Orada, bu ekiple yapacağımız harika bir Fantastik Dörtlü filmi olduğuna inanıyorum. Ben de onun ne olduğunu keşfedeceğim.

Buradan biz bir “devam filmi” geleceği yönünde bir anlam çıkartıyoruz. Dahası, hayranları fazlasıyla önemsediğini, hatta kimseyi umursamadığı kadar umursadığını (?) söyleyen Kinberg biz beğenene kadar durmayacak mı?

Bazen bazı şeyleri olduğu gibi kabullenmek gerek. Bakalım Fantastik Dörtlü bizi yanıltabilecek mi?