Marslı, Filme Özel Yeni Baskısıyla Geliyor

marsli-yeni-ust

Andy Weir’in tüm dünyada çok satanlar listesine giren ve ülkemizde de geçen yılın sonunda İthaki Yayınları tarafından yayımlanan Marslı adlı bilimkurgu romanı, filme özel yeni baskısıyla geliyor.

Weir’in, yayımlandığı tüm ülkelerde büyük ses getiren bilimkurgusu Marslı, Ridley Scott’ın da dikkatini çekmiş ve film hakları ünlü yönetmen tarafından satın alınmıştı. Başrolünde Oscar’lı oyuncu Matt Damon’ın yer aldığı filmi izleyebilmemiz için önümüzde yalnızca 10 gün kaldı.

İthaki Yayınları, geçtiğimiz yıl sonunda orjinal kapağıyla yayımladığı romanın yeni baskısının kapağında revizyona gidiyor ve kitaptan uyarlanan filmin posterini kapağa taşıyor. Yeni kapakta Matt Damon’ı astronot kıyafeti içinde, Mars’ta görüyoruz.

İthaki Yayınları’nın Twitter hesabından yaptığı açıklamaya göre, kitabın yeni baskısına önümüzdeki haftadan itibaren kitabevlerinden ulaşabilmek mümkün olacak.

2 Ekim 2015 tarihinde vizyona girecek olan Marslı’yı uzay istasyonunda görevli olan astronotların izlediğini iki gün önceki haberimizde sizlere sunmuştuk. Filme çok az bir süre kala fragmanı tekrar izlemek isteyenleri şöyle alalım.

Marslı’nın sinema uyarlamasını merakla bekliyor ve kitabı yeni kapaklı versiyonuyla satın alacak olanlara da iyi okumalar dileklerimizi iletiyoruz.