Bu Seneki New York Comic Con Posteri Bir Türk’ten Geldi!

comic-con-2015-ust

New York Comic Con 2015 için hazırlanan poster içimizden birinden, Mahmud Asrar’dan geldi!

Pek çoğumuz Mahmud Asrar adına halihazırda yabancı değiliz. Özellikle Uncanny Inhumans, Secret Wars: House of M alternatif kapakları ve All New X-Men, Wolverine and The X-Men gibi çizimleriyle birçoğunuz onu muhtemelen epeydir takip ediyordunuz. Şimdiyse NYCC 2015 için harika bir postere imza atarak adını daha üst basamaklara yazdırmaya hazırlanıyor.

Iron Man, Spider-Man, Hulk, Doctor Strange, Hellcat ve Howard the Duck’ın konuk olduğu poster, Marvel Comics kadrosunda yer alan ve ülkemizin öne çıkardığı başarılı çizerlerden biri olan Mahmud Asrar’ın imzasını taşıyor.

Katkısı bununla da bitmiyor aslında. NYCC boyunca Artist Alley’de (Artist Sokağı) bulunacak olan Asrar, hayranlarıyla buluşacak. Aynı zamanda VIP paketleri kapsamında posterin imzalı versiyonları da satışta olacak. Manhattan şehir merkezinde gerçekleşecek etkinlik 8-11 Ekim tarihlerinde düzenlenecek.

Mahmud Asrar’a başarılarının devamını diliyor, çizgilerini izlemekten büyük keyif aldığımızı söylemek istiyoruz. Dileriz onu çok ama çok daha iyi yerlerde de görürüz!

comic-con-2015