Sherlock’un 4. Sezonunun Çekim Tarihi Belli Oldu

sherlock ust

Biz Sherlock’un bu yıl sonunda yayınlanacak olan Christmas Özel Bölümü’nü bekleyeduralım, dördüncü sezonun çekimlerinin başlangıç tarihi de nihayet belli oldu.

Evet Christmas Özel Bölümü’nü izlememize çok az kaldı, o konuda biraz daha sabredeceğiz sevgili Sherlocked’lar. Fakat artık sabır taşımızın çatlama noktasına geldiği bir konu daha var malumunuz; dördüncü sezon ne zaman gelecek?

Beneditch Cumberbatch ve Martin Freeman’ın birbirinden sıkışık film programlarından dolayı sürekli ertelenen dördüncü sezonun çekimlerinin ne zaman başlayacağı konusu şimdiye dek hep belirsizliğini korudu.

Geçtiğimiz günlerdeyse Steven Moffat, Collider sitesine verdiği röportajda dördüncü sezona dair heyecan verici bir açıklamada bulundu.

Sanırım, gelecek yılın nisan ayında çekimlere başlıyoruz.

Eh, bu da bir gelişme, öyle değil mi? En azından çekimlerin yakın bir tarihte başlayacağını biliyoruz artık. Ayrıca Moffat’ın daha önce söylediklerine göre de bizi oldukça karanlık bir sezon bekliyormuş. Yeni sezona dair bildiklerimiz şimdilik bunlardan ibaret maalesef.

Fakat biz bunu izlemek için yeterli bir ömre sahip olabilecek miyiz, orası merak konusu tabi. Neyse… umarız 2020’den önce görebiliriz!