The X-Files Revival’dan Yepyeni İki Adet Fragman Yayınlandı!

x files ust

Önümüzdeki yılın en heyecan verici geri dönüş projesi olarak görülen efsanevi paranormal dedektiflik dizisi The X-Files Revival’dan yepyeni iki adet fragman daha yayınlandı.

Bildiğiniz gibi ilk olarak 1993 yılında yayınlanmaya başlayan ve dokuz sezon boyunca bir kült haline gelen, tüm zamanların en başarılı paranormal dedektiflik serilerinden biri olan The X-Files’ın, son yayınlandığı tarihten (sinema filmlerini saymazsak) tam on üç yıl sonra ekranlara geri dönmeye hazırlandığı haberi gelmişti geçtiğimiz aylarda.

Bu haber dizinin hayranlarını sevince boğmuş,  hatta Ajan Mulder rolündeki David Duchovny bile yeni sezonun senaryosunu okurken gözyaşlarını tutamamıştıDuchovny ayrıca senaryo detayları hakkında ser verip sır vermemiş, sadece “olağanüstü” demekle yetinmişti.

Yeni sezonun gelecek olması kadar, neredeyse dizinin orjinal kadrosunun tamamının geri döneceği haberleriyse The X-Files tutkunlarını daha da heyecanlandırmıştı tabi. David Duchovny (Ajan Mulder) ve Gillian Anderson’ın (Ajan Scully) yanı sıra Walter Skinner rolündeki Mitch Pileggi’yi de yeniden izleme şansını elde edebileceğiz.

Kadroya katılan yeni isimlerden bazılarıysa şu şekilde; Robbie Amell (The Flash), Lauren Ambrose (Six Feet Under), Joel McHale (Community), Annabeth Gish (The Bridge), Annet Mahendru (The Americans), Rhys Darby (Flight of the Conchords), Kumail Nanjiani (Silicon Valley).

Fox, geçtiğimiz günlerde sadece 6 bölümden oluşacak olan yeni sezona dair yepyeni iki adet fragman daha yayınladı. “Gerçek hala orada bir yerlerde!” sloganıyla yayınlanan fragmanlarda uzun süredir hasretini çektiğimiz karakterleri ve o muhteşem gizemli atmosferi yeniden görmek gerçekten çok hoş. Biz oldukça heyecanlandık açıkçası.

The X-Files Revival, 24 Ocak 2016’da prömiyer yapacak… “İnanmak istiyoruz” diyelim ve sizi bu harika görüntülerle baş başa bırakalım.