Civil War, Captain America’nın Son Filmi Olabilir

captain-america-shield

MCU başkanı Kevin Feige’in açıklamasının ardından çizgi romanlardaki bir noktaya dikkat çekilmeye başlandı.

Not: Civil War çizgi romanlarını henüz okumayanlar için spoiler içerebilir.

Marvel Cinematic Universe’ün sevilen başkanı Kevin Feige, şu sıralar Captain America 3: Civil War’un, Cap’in son filmi olmasını düşünüyor. MTV News’e yaptığı açıklamada buna değinen Feige, böylece Captain America Üçlemesi adı altında Civil War ile noktayı konmuş olacak.

Ancak bu durum, hemen akıllara çok önemli bir çizgi romanı getiriyor. Bu arada söylemekte fayda var. Burada yazacaklarımız tamamen teori ve spekülasyondur. Henüz bu teorilerin doğruluğuna dair bir açıklama yok.

Malum çizgi roman ‘The Death of Captain America’da, Civil War’un ardından Cap’in ölümüne şahit oluruz. Öyle ki Bucky Barners bu konuda Tony Stark’ı suçlayarak onu öldürmeye teşebbüs eder. Crossbones tarafından öldürülen Captain America’nın, Civil War filminde de öleceğine dair şüpheler artmaya başladı. Üstelik filmde Crossbones’un da yer alıyor olmasıyla birlikte konu üzerindeki düşünceler arttı.

Açıkçası bu sağlam bir teori olsa da, Hollywood’da büyük kahramanların öldüğünü görmek çok zor. MCU’nun Captain America’yı öldüreceğini düşünmüyoruz. Siz ne dersiniz?