Assassin’s Creed Filminin Kadrosuna İki Önemli İsim Daha Katıldı

assassins creed ust

Uzun süredir merakla beklenen ve çekimleri geçtiğimiz ay içerisinde başlayan Assassin’s Creed filminin kadrosuna iki önemli ismin daha katıldığı açıklandı. 

Ubisoft son yıllarda inişli çıkışlı bir başarı grafiği çizse de en ünlü oyun serilerinden biri olmaya devam eden Assassin’s Creed, bildiğiniz üzere nihayet beyazperdeye uyarlanıyor. Son beş yıldır çekimlerinin ne zaman başlayacağı konusunda sürekli söylentiler geliyordu kulağımıza malumunuz. Neyse ki çalışmalar geçtiğimiz ay içerisinde nihayet başladı ve artık yılan hikayesine dönen bu konu da açıklığa kavuşmuş oldu.

Henüz yapımla ilgili çok fazla bilgiye sahip değiliz. Senaryonun hangi zaman diliminde geçeceği ya da hangi karakter üzerinde yoğunlaşacağı şimdilik bir netlik kazanmış değil. Filmin senarist kısmında da yer alan Michael Fassbender (X-Men: Apocalypse, Prometheus) ve Oscar ödüllü Marion Cotillard’ın (Dark Knight Rises, Inception) filmin başrollerinde olacağını biliyoruz sadece.

irons gleeson

Yeni gelen haberlere göreyse filmin kadrosuna iki önemli isim daha katıldı; Jeremy Irons (Reversal of Fortune, The Borgias, Batman v Superman: Dawn of Justice) ve Brendan Gleeson (Edge of Tomorrow, Calvary). Bu iki baba aktörü filmde de “baba” rolünde izleyeceğiz. Jeremy Irons, Marion Cotillard tarafından canlandırılacak karakterin babasını, Brendan Gleeson ise Michael Fassbender’ın oynadığı Callum Lynch karakterinin babası rolünde olacak.

Bakalım oyun dünyasında fırtınalar estiren Assassin’s Creed’in artık bir yıldızlar geçidine dönmüş beyazperde uyarlaması da aynı başarıyı yakalayabilecek mi, bekleyip göreceğiz.

Yönetmenliğini Justin Kurzel’in üstlendiği Assassin’s Creed filmi, 21 Aralık 2016’da gösterime girecek. Peki filmin Michael Fassbender’lı ilk resmi fotoğrafını görmüş müydünüz?

michael fassbender