2. Üsküdar Sahaf Festivali Bugün Başlıyor!

2 uskudar sahaf festivali

Beyoğlu Sahaf Festivali henüz sona yaklaşmışken, bu sefer Anadolu yakasında, Üsküdar Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl ilkini gerçekleştirdiği Üsküdar Sahaf Festivali, ikincisi ile karşımızda.

Üsküdar Belediyesi’nin ev sahipliğinde, İlke Ajans’ın organize ettiği festivale bu yıl tam 70 sahaf katılacak. Her yıl bir yenisi gerçekleştirilerek gelenekselleştirilmesi planlanan sahaf festivalinin tıpkı geçen yıl olduğu gibi dopdolu geçeceği tahmin ediliyor.

Onlarca sahafın katılacağı etkinlikte bulunabilek şeyler kitaplarla sınırlı değil. Filmlerin nostaljk afişleri, plaklar, eski dergi ve gazeteler, fotoğraflar ve madeni paralar sahafların raflarını süsleyecek. İlgilileri ise tüm bu güzellikler arasında keyifli saatler geçirecek.

Üsküdar sahilinde gerçekleştirilecek festivalde ayrıca sergiler, çeşitli konular hakkında söyleşiler ve müzayedeler de düzenlenecek. Sahafları gezmek için gelen kitapseverler bu tür organizasyonlara da katılma şansına erişecekler.

Bugün saat 14.00’te açılışının gerçekleştirileceği 2. Üsküdar Sahaf Festivali, 10-25 Ekim tarihleri arasında Üsküdar sahilinde siz değeri kitap dostlarını bekliyor.

Not: Festivale bu yıl katılacak olan sahaf listesine ve festivalin krokisine hemen alttaki fotoğraftan göz atabilirsiniz. Festivalin resmi sitesineyse buradan ulaşabilirsiniz.

uskudar-sahaf-festivali-sahaf-listesi-kroki