Power Rangers Filmiyle İlgili Son Detaylar

power-rangers-ust

Lionsgate’in bir süredir üzerinde çalıştığı Power Rangers filminin kadrosu ve senaryosu yavaş yavaş netleşmeye başladı.

90’lı yıllarda Show TV’de gösterilen üç sezonuyla tanıştığımız Power Rangers dizisi, yurtdışında şu aralar yirmi dokuzuncu sezonu Power Rangers Dino Charge ile dünyayı kurtarmaya devam ediyor. Dizi tüm hızıyla süredursun, Lionsgate de kahramanlarımızın maceralarını beyazperdeye aktarma girişimlerini hız kesmeden sürdürüyor.

Gelen son haberlere bakılırsa yeni film sanıldığının aksine orijinal Mighty Morphin Power Ranger serisinin yeniden çekimi olmayacak. Aksine, uzun süredir devam eden bu evrenin bir devamı niteliğinde planlanıyor ve şimdiye dek yaşananları yok saymak gibi bir niyeti kesinlikle yok. Hatta tam Power Rangers Dino Charge’ın bittiği yerden devam edeceği de söylenenler arasında.

Bununla birlikte kahramanlarımızın kiminle savaşacağı da açığa çıktı. Hayır, Rita Repulsa ve Lord Zedd değil maalesef. Ama yine yakından tanıdığımız bir isim, Rita’nın komutanlarından Scorpina yıllar sonra geri dönüyor. Üstelik yanında çok güçlü bir ordu getirerek! Filmin açılış sahnesi Scorpina ile Rangerlar arasındaki büyük bir savaşla başlayacak deniyor. Kötü kadınımızın hedefiyse tarihteki tüm Rangerlara değişim gücünü veren Morphin Grid’i yok etmek…

Son olarak filmde Pink Ranger’ı oynayacak oyuncu da geçtiğimiz hafta içerisinde resmen açıklandı: Naomi Scott. Aynı zamanda şarkıcılık da yapan genç oyuncuyu en son Ridley Scott’ın Marslı filminde Ryoko rolünde görmüştük.

https://instagram.com/p/8jJNikGznp/?taken-by=powerrangersmovie

Dean Israelite (Sonsuzluk Projesi) tarafından yönetilecek filmin çekimlerine önümüzdeki yılın ilk aylarında başlanması bekleniyor. Gösterim tarihiyse 2017.