Indiana Jones 5 mi!?

indiana-jones

Steven Spielberg son filmiyle ilgili verdiği bir röportajda Indiana Jones 5’ten de söz ederek bir şaşkınlık ve heyecan dalgası yarattı.

Çağımızın en büyük yönetmenlerinden biri olarak kabul edilen Steven Spielberg, şu sıralar son filmi Bridge Of Spies’ın galasıyla uğraşıyor. Başrolünü Tom Hanks’in üstlendiği film için Yahoo Movies ile bir söyleşi gerçekleştiren Spielberg, ünlü aktörle olan başarılı ve uzun kariyerinin sırrı sorulduğunda ilginç bir cevap verdi:

Artık şunu anlamamız gerekiyor. Tom, Harrison Ford’a bağlı. Harrison’la birlikte dört film çektim, Tom’la birlikte de dört film çektim. Muhtemelen şimdi de Harrison’la Indy 5’i çekeceğim. Böylece Harrison beş, Tom dört olacak… Sonra da Tom’la bir başka film çekmem gerekecek ki ikisi de beş olabilsin. Ve sanırım kariyerimin sonuna bu şekilde birdirbir oynayacağım. Geri kalan her şeyde Daniel Day-Lewis’i oynatarak!

Her ne kadar son cümlelerinde işi şakaya vuruyor olsa da Indiana Jones 5’ten bahsederken oldukça ciddi görünüyor. Aşağıdaki videoya göz atarsanız buna siz de kendi gözlerinizle şahit olabilirsiniz.

Aslında bu Indy 5 fikrini ilk kez duyuşumuz değil. Dördüncü film olan Kristal Kafatası serinin hayranları tarafından öncekiler kadar beğenilmese de hatırı sayılır bir gişe hasılatı elde etmişti. George Lucas da bunun üzerine beşinci filmi çekmek istediğini açıkça belirtmişti. Ancak daha sonra Lucasfilm şirketi Disney tarafından satın alınmış ve Indiana Jones’tan bir daha haber alamamıştık.

Öte yandan Star Wars VII ile Han Solo, Blade Runner 2’yle de Rick Deckard rollerine geri dönen 73 yaşındaki Harrison Ford, yeni bir Indiana Jones filmi çekmeye ne kadar istekli olduğunu her fırsatta belirtiyor.

Ne dersiniz? Spielberg ve Ford’u yeni bir kamçılı adam serüveni için bir kez daha iş başında görmek ister miydiniz?