“All New X-Men” ve “The Ultimates” Serileri Duyuruldu

all-new-x-men-ust

All New All Different evrenindeki yeni süper kahraman ekipleri bir bir ortaya çıkmaya devam ediyor. Sırada All New X-Men ve The Ultimates var.

Geçtiğimiz hafta yeni Avengers ekiplerini bizlere tanıtan Marvel Comics şimdi de iki yeni grupla daha karşımızda. Bunlardan ilki ismine çok aşina olduğumuz, fakat Marvel’daki yenilenme hareketi başladığından beri akıbeti meçhul olan X-Men serisi.

All New X-Men’i sıfırlayıp başa saran bu yeni seride bizlere Cyclops, Angel, Iceman, All-New Wolverine (sizlere daha önce tanıttığımız dişi Wolverine X-23), Kid Apocalpyse ve Oya eşlik edecek. Grup üyeleri kendilerini yollara vurup kahraman olmayı öğrenecekler.

Senaryosu Dennis Hopeless, çizimleriyse Mark Bagley tarafından kaleme alınan All New X-Men #1 aralık ayında çizgi-roman severlerle buluşacak. Bu serinin dışında bir de 90 yılların çizimlerini içerecek olan X-Men’92‘nin de duyurulduğunu hatırlatalım.

all-new-x-men1 all-new-x-men2

Diğer serimiz The Ultimates ise Black Panther, Captain Marvel, Ms. America Chavez, Spectrum ve Blue Marvel tarafından kurulan yeni bir ekip. Kozmik tehditlerden tutun da dış uzayda kol gezen tehlikelere kadar “Dünya’daki diğer süper kahramanların başa çıkamayacağı kadar büyük problemleri” ele alacaklar. Karşılaşmaları gereken ilk düşmansa Galactus. Büyük problem derken son derece ciddiler anlayacağınız…

the-ultimates1 the-ultimates

Al Ewing tarafından yazılıp Kenneth Rocafort’un çizimleriyle hayat bulacak olan The Ultimates kasım ayından itibaren raflardaki yerini alacak.

Bakalım Marvel’ın bir sonraki açıklaması bize ne gibi sürprizler getirecek?