Fantastic Four’un Hakları Fox’tan MCU’a Geçiyor Dendi, Yalanlama Gecikmedi

fantastic four ust

Bu haber ortaya atıldığından beri pek çok hayranın derin bir ’oh’ çektiği görüldü. Fakat ardından gelen açıklamalar hevesleri kursakta bıraktı.

Hepimiz 20th Century Fox’da hakları bulunan Fantastik Dörtlü’nün gişede hiç de iyi bir sonuç çıkaramadığını biliyoruz. Hatta adından bunca bahsetmesinin nedeni de bu başarısızlıkları maalesef. Ancak yapımcıları alınan kötü sonuçların bile durdurmayacağını duymuştuk en son.

Şimdi bir şeyler değişecek diyorduk ki, yalanlama geldi.

Pek çok hayran Fantastik Dörtlü filmlerinin Marvel Cinematic Universe’a (MCU) dönmesi için dua eder olmuştu. Gelen söylentilere göre MCU da harekete geçti. Hatta iddiaya göre, X-Men’in televizyon hakları karşılığında Fantastik Dörtlü’nün hakları MCU’ya devredilecekti. Dahası, Galactus, Dr. Doom ve Silver Surfer da cabası.

Fox’un X-Men konusunda başarılı bir çizgi izlediği pek çok kişinin ortak kanaati. MCU’nun X-Men’i de geri almak istiyor oluşu da biliniyor. Ancak X-Men’i Fantastik Dörtlü için feda edecekler gibi görünüyordu.

Bu haberden sonra Fox’tan resmi bir açıklama geldi ve “tamamıyla asılsız” dendi. Marvel da boş durmadı ve o da haberi yalandı.

Umutlar yine başka bahara kaldı.