Dark Knight Returns’e Yeni Bir Bölüm Geliyor!

dark-knight-iii-frank-miller-ust

Batman’in efsanevi macerası Dark Knight Returns, 30 yıl aradan sonra orijinal hikâyenin öncesini konu alan yepyeni bir bölüme kavuşuyor.

Bizler Frank Miller’ın son çalışması Master Race’i merakla bekleyeduralım DC Comics, New York Comic-Con’da düzenlenen bir etkinlikte Dark Knight Returns’ün öncesindeki olayları konu alan, tek sayılık bir Batman özel sayısı yayınlayacağını açıkladı.

Şubat 2016’da, Dark Knight Returns’ün yayınlanışının 30. yılında bizlerle olacak bu özel sayı 48 sayfadan oluşacak. Senaryosunu Frank Miller ile birlikte Brian Azzarello kaleme alacak, çizimlerini ise bir başka efsane, John Romita Jr. üstlenecek.

Miller ve Romita Jr. en son Daredevil: Man Without Fear adlı mini seride buluşmuş ve oldukça başarılı olmuşlardı. Bu ayrıca Romita’nın 20 yıl sonra ilk kez bir Batman macerası çizişi olacak. Gerçi kendisinin seveni kadar sevmeyeni olduğu bir gerçek, ama şu durumda Frank Miller’ın kendisi çizmesinde ne olursa olsun modundayız hepimiz. Neden derseniz ünlü yazarın kaleminden çıkan şu çizime bir göz atmanızı (esefle) tavsiye ederiz:

dark-knight-iii-frank-miller-art

Sen sadece yaz Miller, lütfen… Çok rica ediyorum.

Dark Knight: Master Race’in ilk sayısı 9 Aralık 2015’te çıkacak. Şubat 2016’da ise bir ay mola vererek yerini bu özel sayıya bırakacak. Merakla bekliyoruz.