Kesinleşti: Hulk, Thor Ragnarok’ta Ezecek!

thor-hulk-ust

Bir süredir internette dolanan dedikodular nihayet doğrulandı ve Yeşil Dev Hulk’ın bir sonraki Thor filminde yer alacağı kesinleşti.

Hulk nerede? Captain America: Civil War kadrosunda yer alan süper kahramanlar açıklandığından beri Marvel Sinematik Evreni bu soruyla çalkalanıp duruyordu. Kimileri onun kendi filmiyle, muhtemelen Planet Hulk ile karşımıza çıkacağını savunuyordu (ki bunu mantıklı bulanlardan biri de bendim), kimiyse bir süre askıya alındığını. Ama yeşil devimiz her zamanki gibi beklenmedik bir yerde,  Thor: Ragnarok’ta ortaya çıktı.

Bu iddia birkaç gün önce internette dolanmaya başlamıştı aslında, ama sadece bir rivayetten ibaretti. Bugün ise MCU yetkilileri Hulk’ın sahiden de Thor 3’te yer alacağını doğruladı. Üstelik küçük bir rolle de değil, filmde önemli bir yeri olacak kendisinin.

Daha da ilginç olanı Ragnarok’un konusunun “ne Dünya’yla ne de Asgard’la alakası olan, uzak bir gezegende” geçecek olması. Belki de Planet Hulk tahminlerimiz o kadar da uzak değildir, ne dersiniz?

Thor: Ragnarok da en az o gezegen kadar uzak bir tarihte, 3 Kasım 2017’de bizlerle olacak.