Marty McFly ve Doktor Brown Bir Kez Daha Kamera Karşısında!

fueled-by-future

Geleceğe Dönüş serisinde Marty ile Doktor’u canlandıran Michael J. Fox ve Christopher Lloyd yıllar sonra tekrar kamera karşısına geçtiler.

Geleceğe Dönüş Günü’nde çok sevdiğimiz o filmleri yeniden izlemekten, müziklerini dinlemekten ve filmden alıntılar yapmaktan daha keyifli ne olabilir? Baş rollerde oynayan iki ünlü aktörü yeniden bir arada görmek tabii ki!

Michael J. Fox ve Christopher Lloyd, Toyota’nın “çöp enerjisiyle” çalışan yeni arabasının tanıtım reklamı için 26 yıl sonra yeniden birlikte kamera karşısına geçti. Evet, doğru okudunuz. Toyota çöp enerjisiyle çalışan, Mirai adında bir araba modeli üretti! Tıpkı serinin ikinci filminde DeLorean’ın çöple çalışması gibi…

Reklamda filmin hayranı olan sözde bir mucit ikiliyle bir kafede buluşuyor ve onlara Toyota’nın yeni teknolojisini tanıtıyor. Bu esnada biz de sadece Fox ile Lloyd’u yıllar sonra bir arada izlemenin keyfine varmakla kalmıyor, aynı zamanda da Marty’nin cipini, evini, saat kulesini ve filmin çekildiği diğer mekanları unutulmaz “Power Of Love” şarkısı eşliğinde tekrar görüyoruz.

Şahsen çok başarılı bulduğum reklam filmini aşağıdan izleyebilir, Toyota’nın Geleceğe Dönüş temalı interaktif sitesini buradan ziyaret edebilirsiniz.

Bizim için de “Great Scott!” de Chris!