Ve Constantine Bir Kez Daha Sahne Alıyor…

arrow-constantine

Arrow’un dördüncü sezonunun dördüncü bölümünde Constantine’in dört dörtlük dönüşüne tanık olacağız.

Hayranları tarafından çok sevilmesine rağmen yeterli reytingi toplayamayarak geçen sezonun sonunda iptal edilmiş ve hepimizi üzmüştü Constantine. Daha sonra çeşitli mecralarda dizinin devam etmesi için pek çok çalışma yapılsa da ne yazık ki istenilen sonuç elde edilememişti.

Tek tesellimiz CW kanalının kahramanımıza sahip çıkması ve onu Arrow’un yeni sezonuna dahil edeceklerini duyurmasıydı. Belki kendi dizisine kavuşamıyordu ama en azından bir kez daha iş başında izleyebilecektik John’u.

Ve işte o gün geldi çattı. CW kanalı dün akşam Arrow’un dördüncü sezonunun dördüncü bölümüne dair kısa bir özet yayınladı ve beklenen bölümün nihayet bizlerle olduğunu çıtlattı.

Sara’nın durumu giderek daha da kötüye gidince, Olliver mistik olaylarla ilgilenen eski bir dostunu, John Constantine’i arayıp yardım ister.

Evet, oldukça kısa bir tanım. Ama ortalama 40 dakikalık bir diziden de daha fazla şeyi açık etmesini bekleyemeyiz zaten. Ayrıca “Haunted” adlı bu bölümün yönetmeni de yine Constantine dizisini çeken John Badlam’ın ta kendisi olacak.

Arrow’un 4. sezonunun 4. bölümü hoş bir tesadüfle 4 Kasım tarihinde ekranlarımızda olacak.