Vin Diesel, Inhumans’ta Sessiz Hükümdar Black Bolt’u Oynama İhtimalini Esprili Bir Dille Açıkladı

vin-diesel-black-bolt

“Bu benim Marvel ile flörtleşme meselem değil, onların benimle flörtleşme meselesi.”

Vin Diesel, Groot’u seslendirerek başladığı Marvel ilişkilerini sürdürecek gibi görünüyor. Özellikle fiziği ve daha öncesinde oynadığı roller (Riddick, The Last Witch Hunter vb.) düşünüldüğünde, onu bir süper kahraman filminde görmeyi çoğumuz yadırgamayacaktır.

Gelen söylentilere göre, Marvel’ın 2019 olarak vizyon tarihi verdiği Inhumans için düşünülen aktörler arasında Vin Diesel de var. Hatta kendisi Inhumans’ın hükümdarı Black Bolt rolü için düşünülüyor. (Neredesin Medusa!) Kendisi gücünü ses tellerinden alan ve konuşması, ses çıkarması yıkım anlamına gelen oldukça özgün bir karakter. Inhumans’ın bu sessiz hükümdarı, böylece beden diliyle iletişimini sağlıyor. (Şimdi Riddick’teki Vin Diesel’ı düşündüm de, Black Bolt’un bu sessiz halini pekala taşıyabilir)

Genetiği değiştirilerek süper insan haline getirilmiş, Attilan adlı kendilerine has ülkelerinde inzivaya çekilmiş halde yaşayan bir süper insan ırkını konu ediyor Inhumans. Tabii kahramanlık faktörü devreye girdiğinde bu inziva daha ne kadar sürebilir, onu tahmin ediyorsunuzdur.

Diesel’ın Inhumans hükümdarı Black Bolt rolü için yaptığı açıklamalara da kulak vermek gerek. Özellikle muzip tutumu görülmeye değer:

Pek fazla ‘eğer bu olursa’ diye düşünmem. Demek istediğimi anlıyor musunuz? Pek fazla ‘eğer bu olursa’ diye düşünmem; bu daha çok ne seviyede gerçekleşeceğiyle alakalıdır. Bu benim Marvel ile flörtleşme meselem değil, onların benle flörtleşme meselesi. Ve onları seviyorum, ama sadece diyorum ki, cilalı bir senaryo ve harika bir yönetmen gösterin. Bunların hepsi, bildiğim kadarıyla Kevin’ın [Feige] yapabileceği şeyler, çünkü bana Groot’u teklif ettiğinde gözlerimi kamaştırmıştı. İçime işlemişti. [Groot’un] Dahiyane olduğunu düşünmüştüm. Hiçbir şeyi sadece iş için yapmam. Tutku duyabileceğim şeyleri yaparım.

Black Bolt için insan tutku duymaz mı yahu? Inhumans’ı bu denli seven bir ben miyim?

Kevin Feige’i göreve çağrıyoruz. Vin Diesel’ı bir kez daha tavlayın. Medusa’nın 18 yaşındaki Black Bolt’u hapishanesinden çıkardığı sahneyi gözyaşlarıyla izleyelim.