Star Wars Hayranlarından “Jar Jar Binks Uyanıyor” Parodisi

the-binks-awakens

Bir Star Wars hayranı filmin son fragmanını alıp içini Jar Jar Binks’le doldurdu ve ortaya oldukça eğlenceli bir video çıktı.

Star Wars VII: Force Awakens’ın (Yıldız Savaşları VII: Güç Uyanıyor) son fragmanı yayınlandığından beri serinin hayranlarının J.J. Abrams’a olan güvenleri bir nebze tazelenmiş görünüyor. Öyle ki, filmin beyaz karşıtı olduğunu iddia eden bir grup hariç, hemen hemen herkes başarılı yönetmenin orijinal üçlemenin tınısını yakaladığı yönünde hemfikir.

Yine de filme tam anlamıyla güvenip kendini heyecan fırtınasına kaptırmamaya çalışanların sayısı hiç de az değil. Eh, önümüzde The Phantom Manace ve Jar Jar Binks gibi iki örnek varken onları kim suçlayabilir ki?

Özellikle Star Wars I’de önemli bir rol oynayan ve filme komedi unsuru katmak için yaratılmış olan Jar Jar Binks’ten ne kadar nefret edildiğini mutlaka duymuşsunuzdur. George Lucas’ın onu tasarlarken Goofy’den esinlendiğini söylemesi de işin tuzu biberi olmuştu. O nedenle Force Awakens’ın son fragmanı gösterildiğinden beri “En azından Jar Jar Binks yok!” sözü en çok telaffuz edilen yorumlardan biriydi ya zaten…

Gel gelelim bunun tam tersini hayal eden ve işe eğlenceli yanından bakanlar da var. Mesela bir Youtube kullanıcısı olan murdockmotion gibi. Kendisi filmin son fragmanını alıp tüm karakterleri Jar Jar Binks’le değiştirmiş ve Star Wars: The Binks Awakens adında oldukça eğlenceli bir parodi hazırlamış. Üstelik gayet de başarılı! Buyurun, hep beraber izleyelim.