Robert Downey Jr. Yine Gönülleri Fethetti

robert-downey-jr

Oynadığı filmler kadar, espritüel kişiliği ve çeşitli hastalıklarla savaşan küçük hayranlarına verdiği desteklerle de adından sık sık söz ettiren Robert Downey Jr. bir kez daha yüzümüzü güldürdü.

Kendisini ister sevin ister sevmeyin, Robert Downey Jr.’ın zorlu hastalıklarla mücadele eden çocuklara verdiği anlamlı desteği inkar edemezsiniz. Özellikle son yıllarda canlandırdığı Iron Man / Tony Stark rolüyle pek çok küçük afacanın kalbinde farklı bir yer edinen Downey Jr. bu sevgiyi karşılıksız bırakmamak ve onlara yardımcı olabilmek için elinden geleni ardına koymuyor.

Hatırlayacağınız üzere daha önce minik bir hayranı için özel olarak Tony Stark rolüne bürünmüş ve ona Iron Man modeli, biyonik bir protez kol hediye etmişti. Bu kez de kistik fibroz hastalığıyla mücadele eden, Daniel adındaki bir hayranını sevindirmek için insanı hem güldüren hem de hayret ettiren bir poz verdi.

Aslında her şey Daniel’ın annesinin ünlü oyuncuyla iletişime geçmesiyle ve Instagram hesabından oğluna basit bir selam göndermesini rica etmesiyle başladı. Böyle bir hareketin oğluna hastalığıyla mücadele konusunda çok faydası olacağı görüşündeydi anne. Tabii Robert Downey Jr. bu, basit bir selamla yetinir mi hiç? Asla!

https://instagram.com/p/9M4YzFRUpY/?taken-by=robertdowneyjr

Bay Stark konuşuyor. Bu, şu sıralarda zor günler geçiren Daniel için. Hüzünlü olduğum zamanlarda bu küçük kılığı oldukça faydalı buluyorum. Not: Captain America: Civil War’ın Los Angeles’taki prömiyerine konuğum olarak katılmak ister misin? Eğer cevabın evetse adamlarına benim adamlarımı arattır. Her şey gönlünce olsun.

Gördüğünüz gibi ünlü aktör Instagram hesabından yolladığı “selamında” Winnie The Pooh’daki Tigger gibi giyinmekle kalmadı, üstüne bir de küçük Daniel’ı bir sonraki filminin galasına davet etti!

Şimdi gelin de bu adamı sevmeyin. Küçük çocuğun duyduğu mutluluğu düşünemiyoruz bile… Çabuk iyileş Daniel!