Suicide Squad’tan Yepyeni Görüntüler Yayınlandı

suicide squad ust

Empire dergisi, gelecek yılın en merakla beklenen filmlerinden biri olan Suicide Squad’tan yepyeni görüntüler yayınladı. Pijamalı Joker mi o?

Kuşkusuz duyurulduğu günden beri çizgi roman severler olarak heyecanla beklediğimiz bir film Suicide Squad. DC Comics evrenindeki tüm kötü karakterlerin bir araya gelerek oluşturduğu bu “sıradışı” takımı beyazperdede izlemek için sabırsızlanıyoruz açıkçası.

Geçtiğimiz aylarda Jared Leto’yu ilk kez Joker olarak gördüğümüz o malum fotoğrafın yarattığı heyecanı hatırlarsınız. Ardından filmin yayınlanan ilk fragmanıyla birlikte heyecanımıza heyecan katmış ve fragmanın sonundaki o kısacık Joker görüntüsüyle de beklentilerimiz iyice tavan yapmıştı.

Şimdiye dek yayınlanan fragman dışında çok fazla görsel yayınlanmıştı filmden bildiğiniz gibi. Ünlü İngiliz sinema dergisi Empire ise, gelecek ay çıkacak yeni sayısında filmden yepyeni görüntülere yer verdi.

İlk kez resmi olarak boydan bir fotoğrafını görme şansını elde ettiğimiz Joker’i kapağına taşıyan dergi, filmden de daha önce yayınlanmamış görüntüleri sunuyor bize.

Lafı fazla uzatmadan, buyurun karşınızda pijamalı, bastonlu ve deri ceketli yeni nesil Joker. Sizi bilemem ama ben bu yeni Joker‘in hastası oldum!

squad image 12 10 26

squad image 11 10 26

squad image 10 10 26

squad image 1 10 26

squad image 3 10 26

squad image 4 10 26

squad image 5 10 26

squad image 6 10 26

squad image 8 10 26

squad image 9 10 26

CSQh6 NWoAAS0u