Matthew McConaughey, Guardians of the Galaxy 2’de Kötü Adam Olmayı Reddetti

matthew ust

Yakışırdı hani.

Guardians of the Galaxy 2 cephesinden yepyeni bir haber geldi. Buna göre Marvel kendisine bir kötü adam rolü teklif etti. Ancak, nedeni tam olarak açıklanmayan bir şekilde, McConaughey bunu reddetti. Üstelik Marvel’ın anlaşması tek bir film değil, birden fazla filmlik bir kontratı kapsıyordu.

Matthew McConaughey’nin başka planları mı var, yoksa rolü mü beğenmedi, bunlar netlik kazanan noktalar değil. Ama onu Guardians of the Galaxy 2’de kötü adam olarak düşündüğümüzde yakıştırdık doğrusu. Keşke olsaymış, ama ne yapalım. Her şey onun kabul edip etmemesine bağlıydı ve o da seçmini yapmış.

Öte yandan Guardians of the Galaxy 2’deki tek gelişme bu değil. Spike Lee’nin meşhur Uzak Doğu filmi Oldboy uyarlamasında rol almış olan Pom Klementieff ekibe dahil oldu. Kendisini Mantis rolüyle izleyeceğiz. Söylemekte fayda var, çizgi romanlarda eski bir Avengers üyesi Mantis. Yarı Vietnamlı, yarı Alman bir melez kendisi. Üzücü bir geçmişe sahip, ancak Avengers üyesiyken katıldığı maceraların sayısı hiç de az değil.

Bakalım Mantis Guardians of the Galaxy ekibi tarafından senaryoya nasıl yedirilecek? O değil de, Matthew McConaughey olaydı iyiydi.