Power Rangers Filmi Artık Emin Ellerde

power_rangers_ust

Power Rangers filminin hazırlıklarında sürpriz bir gelişme yaşandı ve serinin orijinal yaratıcılarından biri olan Haim Saban projeye dâhil oldu.

Eğer yeni çekilen Power Rangers filmini heyecanla bekliyor ama ortaya kötü bir şey çıkabileceğinden endişeleniyorsanız artık derin bir nefes alabilirsiniz. Çünkü orijinal serinin yaratıcılarından biri olan meşhur yapımcı Haim Saban dizginleri ele aldı.

Saban filmin senaryosunun hazırlanışında bizzat yer alacak ve yönetmen Dean Israelite ile birlikte çalışacak. Daha önceden açıklanan iki senaristin durumuyla ilgiliyse henüz bir açıklama gelmedi. Bunun yanı sıra filmin adı da Saban’s Power Rangers olarak belirlendi. Gördüğünüz gibi yaşlı kurt işi bayağı ciddiye alıyor.

Filmde başrolü oynayacak oyuncular da hemen hemen belli oldu. Buna göre Naomi Scott pembe, Dacre Montgomery kırmızı, Ludi Lin siyah ve RJ Cyler mavi kostümleri kuşanan kişiler olacak. Şimdilik bir tek Sarı Ranger’ın kim olacağını bilmiyoruz. Ek olarak Rangerların kurgusal isimleri ve yönetecekleri Zordlar (robotlar) da belli oldu:

  • Callum Oliver – Kırmızı Ranger/Tyrannosaurus
  • Priya Patel – Pembe Ranger/Pterodactyl
  • Brian Olson – Mavi Ranger/Triceratops
  • Oscar Fernandez – Siyah Ranger/Mastodon
  • Teyana Jones – Sarı Ranger/Sabretooth Tiger

Zordların ismi size de bir yerden tanıdık geliyor mu? Evet! Orijinal dizideki robotların ta kendileri bunlar! Ayrıca Beyaz/Yeşil Ranger’a dair ortada bir bilgi olmadığı da gözümüzden kaçmış değil.

Son olarak filme 35 milyon dolarlık bir bütçe ayrıldığını öğrendik. Bu rakam ilk başta gözümüze bir hayli az gelse de Power Rangers’ın hiçbir zaman teknolojik efektler konusunda o kadar da iddialı olmadığını unutmamak gerek.

Saban’s Power Rangers filminin çekimleri önümüzdeki yılın başında başlayacak, o nedenle hem bu detayların hem de önceden aktardıklarımızın bir kısmında değişiklik yaşanabilir. Özellikle de Haim Saban’ın senaryoyu üstlendiği göze alındığında… O zamana dek yeni gelişmeler için gözünüz bizde olsun.