in , ,

Star Wars Karakterleri Yunan Tanrısı Heykellerine Dönüştü

Fransız sanatçı Travis Durden, Star Wars karakterlerinin dijital heykellerini yaptı.

Star Wars heykel
- Reklam -
- Reklam -

Ne kadar gerçekçi duruyorlar, öyle değil mi? Ama değiller. Travis Durden adlı Fransız sanatçı tarafından gerçekleştirilen çalışmada, Louvre’da sergilenen Yunan tanrısı heykellerinin fotoğrafları dijital ortama aktarılmış, ardından bir 3D modelleme programı kullanılarak başları değiştirilmiş. Yine de oldukça sahici göründüklerini söylemeden edemeyeceğiz.

Yoda, Darth Vader, Boba Fett, General Grievous ve bir Stormtrooper’ı konu eden çalışmada en dikkat çeken şey Yoda’nın Eros olması sanırız. İnsan Yoda deyince aklına Eros’u getirmiyor hani.

Bu muazzam çalışmanın görsellerini aşağıda inceleyebilirsiniz. Pek çok kişi tarafından büyük bir sevgiyle bağlanılmış karakterler, artık tam anlamıyla “tanrılaşmış” haldeler.

- Reklam -

Star Wars Heykelleri

- Reklam -

Heykel Star Wars

Hazal Çamur

2009 yılında Kayıp Rıhtım'a elimi verdim, sonra da ruhumu kaptırdım. Bu yolun devamında çeşitli gazetelerin kitap eklerinde kitap incelemelerim, TRT Radyo 1'de canlı yayın konuğu olarak katılıp kurgu edebiyatını anlattığım 2 yayın, 5 yıldır süren Kahramanın Yol Türküsü adlı kendi edebiyat temalı radyo yayınım, kitap inceleme videoları serim Kayıp Rıhtım İnceliyor ve bir de bonus olarak Oyungezer Dergisi'nin kültür sanat sayfalarında düzenli yazarlığım oldu. Tüm bunların yanı sıra, gerçek hayatın sıkıcılığında, bir bilgisayar mühendisi olarak yaşıyorum. Ama biz ona Clark Kent kimliğim diyelim.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yaprak Onur ile Röportaj

Yaprak Onur ile Röportaj

the wheel of time companion

Zaman Çarkı El Kitabı’ndan Thakan’dar Vadisi Görseli