Ryan Reynolds’ın Deadpool’u Panseksüel Olacak

ryan-reynolds-deadpool

Tam da Deadpool’un özüne uygun şekilde.

Hatırlarsanız daha birkaç ay önce, Deadpool’un yaratıcısı dinmeyen ısrarlar üzerine karakterin cinsel kimliğini açıklamıştı. Deadpool için omniseksüel diyen Fabian Nicieza, bakın nasıl bir cevap vermişti:

Onun HİÇBİR cinsiyeti yok ve aynı zamanda HER cinsiyete sahip. O sizin ve herkesin cinsiyetinde. Yani dışlayıcı değil, hepsini kapsayıcı.

DP’nin [Deadpool] beyin hücreleri SÜREKLİ değişim halinde. Bir an gay olur, bir sonraki an hetero vs. HEPSİ GEÇERLİ.

Karakterin kendi cinselliğini (ya da sizinkini) hiçbir şekilde umursamadığını anlamamış olmanız komik. O, bu yüzden deli; bu yüzden hafızası kusurlu ve bu yüzden vücut sistemindeki kansere rağmen hayatta kalabiliyor. Bir anlığına bir şeyden hoşlanırken bir dakika sonra ondan nefret edebilmesinin sebebi bu. Bu HER ZAMAN karakterin yaradılışının bir parçasıydı. Karakterin omniseksüel, panseksüel, heteroseksüel, homoseksüel vs. yanlarını ortaya koyan adamla tartışıyorsunuz.

Şimdi gelelim Ryan Reynolds’lı Deadpool filmine.

Yönetmen Tim Miller ve aktör Ryan Reynolds, Deadpool’un filmde bir panseksüel olacağını bilmemizi istiyor. Gelen bir soru üzerine bunun üzerine basan Miller’ın ardından, Ryan Reynolds sazı eline alıp şu açıklamayı yapıyor:

Elbette filmde cinsellik var. Çekim sırasında, “Bu, eee, biraz haddinden fazla. Bu bir çizgi roman filmi. Bununla paçayı kurtarabilir miyiz?” dediğiniz zamanlar oluyor, ama şimdiye kadar her şey iyiydi.

Dün bir fotoğraf çekimi vardı. Deadpool tüm gün boyunca farklı, tamamen delice şeyler yapıyor ve daha yapacak da. Yavaş yavaş yayınlanacaklar.

Burada Meksika yemeklerine ve sihirli atlara (unicorn) ilgisi olan bir manyaktan bahsediyoruz. Şaşırdık mı yahu?

Ekip iddialı açıklamalarına devam ediyor ve gelişmelere bakılırsa Deadpool’un gelgitlerine de sadık kalacaklar. Thor’a bile bir anlık asılmış bir karakterden bahsediyoruz, düşünsenize. Yine de beyaz perdede filmi görmeden asla kesin konuşamayacağız.