Doctor Who Noel Özel Bölümü Sinemalarda Gösterilecek

doctorwho_christmasspecial

Ama sadece Amerika’da…

Doctor Who hayranlarının her yıl merakla beklediği Noel Özel Bölümü’ne neredeyse bir aydan biraz daha fazla var. Ama Steven Moffat ve ekibi dizinin takipçilerini şimdiden havaya sokmakta kararlı görünüyor.

Hatırlayacağınız üzere daha önce bu bölümde River Song’un da yer alacağını ve Peter Capaldi tarafından canlandırılan yeni Doctor’la ilk kez karşılaşacağını sizlere duyurmuştuk. İşte o bölüm Noel gecesi (25 Aralık) televizyonlarda gösterildikten sonra 28 – 29 Aralık geceleri de Amerika’daki 300 sinema salonunda gösterime girecek ve dizinin hayranları bu özel bölümü hep birlikte, bir festival havası eşliğinde büyük ekranda izleme keyfine varacaklar.

Sinema versiyonu River Song’u canlandıran Alex Kingston’la gerçekleştirilen özel bir röportajın yanı sıra filmin perde arkasına dair ekstra bölümler de içerecek. Noel Özel Bölümü’nün konusuysa şöyle:

Gelecekte bir Noel günündeyiz ve TARDIS buzlarla kaplı, karlı bir kasaba yoluna park etmiş, bir sonraki macerasını bekliyor. Zaman yolcusu River Song, bu Noel ilk kez kocasının Peter Capaldi formundaki yeni enkernasyonuyla tanışıyor.

Ek olarak özel bölüm için bir de kısa ama sonu itibariyle çok çekici bir fragman yayınlandı. Her ne kadar sinemada izleyemeyecek olsak da (izler miyiz yoksa?) biz yine de bayağı heyecanlandık. Siz ne dersiniz?