Galaksinin Koruyucuları’nın Birinci Cildi Çıktı

galaksinin-koruyuculari-kozmik-yenilmezler-ust
Galaksinin Koruyucuları’nın ilk cildi Panini Comics etiketiyle çizgi roman severlerle buluşuyor: “Kozmik Yenilmezler

Çizgi romanın bu ilk sayısında ilk olarak 30 yıl önceye gidiyor ve “Kozmik Yenilmezler” olarak nitelendirilen karakterler hakkında detaylı bilgiler ediniyoruz. galaksinin koruyuculari kozmik yenilmezlerArdından ekibin kurulmasından birkaç ay sonrasında buluyoruz kendimizi ve uzaya açılan maceramız da böylelikle başlamış oluyor.

Serinin geçen yıl vizyona giren filminin de katkısıyla Star-Lord, Groot, Rocket Raccoon gibi karakterler bir hayli sevilmekte. Bunlar ve daha nice karakterle dolu Galaksinin Koruyucuları (Guardians of the Galaxy), çizgi roman hayranları için büyük bir nimet anlamına geliyor.

Avengers yapımlarından tanıdığımız Brian Michael Bendis’in yazarlığını yaptığı çizgi roman, iki usta çizerin ellerinden çıkıyor: Marvel çizerlerinden Sara Pichelli ile Old Man, Logan ve Civil War gibi yapımlardan aşina olduğumuz Steve McNiven.

Panini Comics etiketiyle satılan çizgi romanların internetten satışının yapılmadığını, bayiden edinmeniz gerektiğini de hatırlatmakta yarar var. Bu sebeple birçok çizgi roman severin bu harika seriden mahrum kalma olasılığı var. Umarız yakın zamanda bu durum bir çözüme kavuşur.