Ian McShane’den Game Of Thrones’taki Gizemli Rolü İçin İpucu

ian-mcshane-game-of-thrones

Geçtiğimiz ağustos ayında sürpriz bir şekilde Game Of Thrones kadrosuna katılan Ian McShane dizide canlandıracağı gizemli karakter hakkında heyecan verici bir ipucu paylaştı.

Altıncı sezonla birlikte kitapları geride bırakan ve daha önce hiçbir okurun şahit olmadığı olaylara yelken açan Game Of Thrones’un çekim hazırlıkları tam gaz devam ediyor. Yeni sezon için kadroya James Faulkner, Richard E. Grant ve Essie Davis gibi pek çok yeni isim alındı. Çoğunun hangi rolü canlandıracağını bilmemekse dizinin izleyicilerini feci şekilde heyecanlandırıyor. Bunlardan biri de Ian McShane

En son Karayip Korsanları: Gizemli Denizlerde filminde Kara Sakal rolünde izlediğimiz McShane ise bu heyecanı ve merakı biraz daha arttırmaya niyetli anlaşılan. Çünkü dizide oynayacağı karakterlerle ilgili öyle bir şey söyledi ki serinin hayranlarının âdeta aklı çıktı:

Size bir ipucu vereceğim. Bir daha asla göremeyeceğinizi düşündüğünüz birini geri getirmekle yükümlüyüm. Tek söyleyeceğim bu.

Bir daha asla göremeyeceğimizi düşündüğümüz biri… Bu kim olabilir sizce? Geride kalan 5 sezona şöyle bir baktığımızda bu tanıma uyan o kadar çok kişi var ki doğru tahmini yapabilmek hiç de kolay değil. Ama olasılıklar kesinlikle heyecan verici!

Geçmişin karanlık gölgelerinden çıkıp tekrar ekranlarımıza konuk olacak kişi kim olabilir sizce?