Pera Müzesi’nde “İnteraktif Fantastik Kurgu” Atölyesi

pera-egitim-ust

FABİSAD tarafından gerçekleştirilecek İnteraktif Fantastik Kurgu Atölyesi, 21 Kasım Cumartesi günü Pera Müzesi’nde katılımcılarını bekliyor.

İnteraktif Fantastik Kurgu Atölyesi, geçtiğimiz haftalarda duyurusunu yaptığımız ve halen daha devam eden “Fantastik Rus Sineması” kapsamında gerçekleştirilecek. 3 kitaplık fantastik serisi Kan Muskaları Destanı ve insana dair sorunları ele aldığı İsyan Öyküleri (İncir Ağacını Kuş Diker) ile tanıdığımız Hamit Çağlar Özdağ ise atölyenin moderatörlüğünü üstlenecek.

21 Kasım Cumartesi günü, ilk olarak, Pera Müzesi’nde rehber eşliğinde “Kesişen Dünyalar: Elçiler ve Ressamlar” koleksiyon sergisi gezilecek, ardından saatler 14:30’u gösterdiğinde ise, Pera Film & Fantazya ve Bilimkurgu Sanatları Derneği işbirliğince oluşturulan atölyede fantastik bir kurgu oluşturulacak ve etkinlik 17:30’a kadar devam edecek.

Fantastik kurgu atölyesine 15 yaş ve üzerindekiler katılabiliyor ve kontenjan sadece 20 kişi ile sınırlı! Biletler tükenmeden acele edin. Bilet satın almak isteyenler buraya tıklayabililer.

Atölyeye katılacak olanlara başarı dileklerimizi iletiyor ve FABİSAD öncülüğünde gerçekleştirilecek atölyelerin artmasını umut ediyoruz.