Doctor Who Bir Kez Daha Deniz Şeytanlarıyla Çarpışabilir

doctor-who-sea-devils

Steven Moffat, Doctor’un en eski düşmanlarından birini daha geri getirmeye niyetleniyor. Bu seferki hedefi Deniz Şeytanları.

Silurianlar, Buz Savaşçıları ve Zygonların ardından Doctor Who’nun bir başka klasik düşmanı daha ekranlarımıza konuk olmaya hazırlanıyor. Ünlü yapımcı Steven Moffat verdiği bir demeçte Peter Capaldi’nin canlandırdığı 12. Doctor’un denizlerin derinliklerinden gelen bu tehditle kozlarını paylaştığını görmeyi çok istediğini belirtmiş.

Suliranların uzaktan akrabası olan Deniz Şeytanları (Sea Devils) ilk kez 1972’de, Üçüncü Doctor Jon Pertwee’nin zamanında ortaya çıkmıştı. Moffat konuyla ilgili şu sözleri sarf etti:

Deniz Şeytanları, geri getirmeyi en çok istediğim klasik canavarlar. Tasarımları harika, hem güzel hem de acayipler. Şimdilik onlarla ilgili yapabileceğim bir şey düşünemedim. Ama oldukça sıra dışı olduklarını düşünüyorum.

Geri getirmeyi düşündüğüm canavarlar listesi bir hayli uzun, anlarsınız ya. Deniz Şeytanları’nın dışında aklımda birkaç tane daha var, ama onlarla ilgili bir şeyler yapabilirim, o yüzden hangileri olduğunu size söylemeyeceğim.

Deniz Şeytanları son olarak 1984 yılında, Beşinci Doctor Peter Davison döneminde görülmüştü. Onların modern zamanlarda neler yapabileceğini görmek ilginç olurdu aslında, siz ne dersiniz Whovianlar?