The Expanse’ın İlk Bölümü Bizlerle!

expanse-ust

Syfy kanalı, Enginlik Serisi’nden uyarlayarak hazırladığı The Expanse dizisinin ilk bölümünü internette izleyicileriyle ücretsiz olarak paylaştı.

Çok bekledik, çok konuştuk, hakkında sayfalarca haber yazdık. Ve en sonunda S.A. Corey’nin nefes kesici bilimkurgusu Enginlik Serisi’nden (Leviathan Uyanıyor, Caliban’ın Savaşı) uyarlanarak çekilen The Expanse dizisinin ilk bölümüne kavuştuk. Hem de hiç beklemediğimiz bir şekilde!

Syfy, normalde 14 Aralık’ta iki kısım hâlinde yayınlanacak dizinin ilk bölümünü resmi internet ve de Facebook sayfalarından paylaşarak takipçilerine büyük bir jestte bulundu. Evet, elbetteki diğer yapımların arasından sıyrılıp dikkat çekme amacı da güdüyor bu hareket. Ama kimin umurunda?!

The Expanse’ın ilk bölümünün tamamını dilerseniz hemen aşağıdan dilerseniz de buradan izleyebilirsiniz. Diziyi beğendiğiniz takdirde Facebook sayfalarını ve videoyu beğenmeyi, böylelikle de kendilerine destek olmayı unutmayın ki Constantine gibi sevdiğimiz ama yeterli ilgi göremeyen yapımların kaderine o da uğramasın.

Enginlik Serisi nedir, neden tüm bu yaygara diye merak edenlerdenseniz sizleri de serinin ilk kitabı olan Leviathan Uyanıyor hakkında kaleme aldığımız detaylı incelememize davet ediyoruz.

İyi seyriler, keyifli okumalar…