Vin Diesel’den Riddick 4 ve TV Dizisi Müjdesi

riddick-ust

Ünlü oyuncu Vin Diesel, Chronicles Of Riddick’in dördüncü filmi için çalışmaların devam ettiğini, ayrıca aynı evrende geçen bir de TV dizisi hazırlandığını duyurdu.

Karanlıktan korkar mısınız? Riddick gibi bir adamla aynı ortamdaysanız bence korkmalısınız… Vin Diesel’i bugüne dek pek çok rolde izledik, ama hiç kuşkusuz kendisine en çok yakışan karakteri tüm o soğukkanlılığı ve özgüveniyle Riddick. Evet, belki serinin son filmi o kadar iyi değildi, ama insan yine de yeni bir Riddick filmi çekildiğini duyunca heyecanlanmadan edemiyor.

Vin Diesel geçtiğimiz gece Instagram hesabından bir fotoğraf paylaşarak Riddick 4 çalışmalarının hâlen sürmekte olduğu müjdesini verdi hayranlarına. Ama bir de büyük sürprizi vardı: Merc City adında yeni bir televizyon dizisi.

Şirketimiz dün gece TV departmanımızın açılışını kutladı. Çok heyecanlıydı. MERC CITY, Riddick evrenindeki paralı askerlerin ve ödül avcılarının hikâyelerini konu alacak bir dizi. Önümüzdeki ay DT (David Twohy) Chronicles Of Riddick’in yeni bölümünü yazmaya başlıyor. FURIA.

Televizyon dizilerinin inanılmaz bir ivme kazandığı şu günlerde Riddick takımından böyle bir hamle gelmesi çok da şaşırtıcı değil belki. Ama heyecan verici olmadığını söyleyemeyiz!

Bakalım dizi projesini hayata geçirebilecekler mi? Ve dördüncü filmde bu kez bizleri neler bekliyor olacak acaba? Bekleyip göreceğiz…