The X-Files’tan Yeni Fragman ve Afişler

x-files-2016-ust

Önümüzdeki yılın en çok beklenen dizisi The X-Files için Dana Scully’nin başrol oynadığı kısa ama feci meraklı bir fragman yayınlandı.

6 bölümlük yeni yayın hayatına yurtdışında 24 Ocak gecesi başlayacak The X-Files. Yani önümüzde henüz iki aylık bir zaman dilimi var. Ama Fox diziyi unutturmamaya ve heyecanımızı ayakta tutmaya kararlı görünüyor. Öyle ki neredeyse her iki haftada bir yeni bir görselle, afişle ya da kısa fragmanlarla “İnanmak istiyorsunuz!” diye çıkıveriyor karşımıza.

Bu seferki afişler “Hâlâ inanmak istiyorum” ve “Kimseye güvenme” sloganlarıyla geliyor. Ama onlardan çok daha etkileyici olan bir fragman var elimizde. Dana Scully’yi oynayan Gillian Anderson’ı izlediğimiz fragmanın adı “Göster Ama Anlatma.”

Anderson sadece 20 saniye süren videoda “Bildiğiniz gibi The X-Files’ın etrafı gizemlerle sarılı ve size çok fazla şey anlatamam, gerçekten. Ama sanırım size bunu gösterebilirim…” diyor ve ardından birbiri ardına hızla geçen sahneler görüyoruz.

Hiçbir şey anlamadınız, değil mi? Çünkü çok hızlı geçiyor! Hainler! Ama bizde çareler tükenmez… Eğer Youtube oynatıcınızın hız ayarını saniyede 0.25 kareye getirirseniz yere çakılmış bir UFO, bir uzaylı otopsisi, patlamalar ve daha bir sürü tuhaf şey görebilirsiniz. “Havalı, ha?” diye soruyor sonra da Anderson. Evet! Hem de ne biçim!

Dizi eski tadı verebilecek mi? Uzun zamandır merak ettiğimiz soruların yanıtını alabilecek miyiz? Mulder sonunda haklı olduğunu kanıtlayabilecek mi? Yoksa her şey yine başarılı bir şekilde örtbas mı edilecek? Bilmiyoruz… ama fena hâlde merak ediyoruz!

x-files-poster-1

x-files-poster-2

x-files-poster-3