Captain America: Civil War’dan İlk Fragman!

captain-america-civil-war-ust

Marvel Cinematic Universe’ün bir sonraki büyük bombası Captain America: Civil War ilk fragmanına kavuştu.

Doğrusunu söylemek gerekirse Civil War’un ilk fragmanını önümüzdeki yılın ilk aylarına, daha açık konuşmak gerekirse Star Wars rüzgârı dinene dek görmeyi kimse beklemiyordu. Ama Robert Downey Jr ve Chris Evans dün gece katıldıkları bir televizyon programında sadece filmle ilgili yeni bilgiler paylaşmakla kalmadı, üstüne yepyeni afişlerin yanı sıra filmin ilk fragmanını da beğenimize sundu.

Yayınlanan fragman… O nasıl bir fragmandır öyle yahu?! Bunca zamandır filmi yakından takip etmeme rağmen Civil War’u pek de heyecanla beklemiyordum açıkçası. Age Of Ultron’u pek beğenmemenin de bunda payı büyüktü elbette. Ama bu… bu fragman beni acayip derecede heyecanlandırdı!

2 dakikadan biraz daha uzun süren fragmanda filmin konusunu ve kahramanların neden ayrılık yaşadığını da ilk kez, birinci elden öğrenmiş oluyoruz. Winter Solider’dan tanıdığımız, Captain’ın eski dostu Bucky polis tarafından aranmakta. Ama Cap ondan kolay kolay vazgeçmeye niyetli değil gibi görünüyor. Hatta o ve Falcon, Bucky’nin polislerden kaçmasına bizzat, kaba güçle karşılık vererek yardım ediyor. Bu da otoriteleri harekete geçiriyor elbette.

Sınırsız güce ama sıfır denetime sahipsiniz Captain. Bu, Dünya’nın daha fazla müsamaha gösteremeyeceği bir şey.

Bunun yanı sıra Captain’ın ekibini de ilk kez bir arada görme fırsatı yakalıyoruz. Iron Man tarafındaysa şimdilik sadece War Machine boy gösteriyor. Fakat o son? Fakat RDJ’ın yüzündeki o ifade… Sesindeki dargınlık… Of, çok fena vurdu be!

Captain America: Civil War, 6 Mayıs 2016’da bizlerle olacak. İşte ilk fragman ve paylaşılan posterler:

captain-america-civil-war-poster-1

captain-america-civil-war-poster-2

captain-america-civil-war-poster-3