“Hey Arnold!”ın Yeniden Çekimine Dair İlk Detaylar Geldi

hey-arnold-ust

Nickelodeon efsanesinin geri dönüşüyle birlikte dizide daha önce açıklanmamış kısımlar cevap bulacak.

Nickelodeon bizi birkaç ay önce fazlasıyla heyecanlandırmıştı. Söylediklerine göre aralarında Rugrats, Angry Beavers, Hey Arnold!, Rocko’s Modern Life, Ren and Stimpy ve nicesinin bulunduğu Nickelodeon efsaneleri sahalara dönecekti. Ama durun! Hem de bunlar aynı evrende geçecek biçimde bizlere dönecekti!

Çocukluğumuzun bu uçuk kaçık karakterlerini aynı evrende nasıl toparlayacaklarına dair henüz yeni bilgiler olmasa da, aralarında yer alan Hey Arnold! cephesinden yeni bilgiler var.

Amerikan futbolu topu kafalı Arnold ve onun arkadaşlarıyla olan yaşamını pek çoğunuz hatırlarsınız. Arnold, büyükannesi ve büyükbabasıyla yaşayan bir çocuktu. O çatı katındaki odasını kim unutabilir? Ya apartman komşularını? Ah, neyse. Ne diyorduk? Tek eksik Arnold’ın ailesiydi aslında. Şimdi onları da göreceğiz.

Nickelodeon başkanı Russell Hicks’ten gelen açıklamaya göre, dizinin yeniden çevrimi Hey Arnold!’ın bittiği yerden başlayacak ve daha önce açıklanmamış yerlere odaklanacak. Arnold’ın ailesinin nerede olduğu da bunların başında geliyor. Ancak bununla da kalmıyor. Diziyi vakti zamanında izleyen çocukların şimdi kendi çocuklarına sahip olduğuna dikkat çeken başkan, bu yeniden çevrimi Arnold’ı daha önce hiç seyretmemiş kişileri de gözeterek gerçekleştireceklerini söylüyor. Yani hiç bilmeyen ve iyi bilenleri aynı potada eritecek bir şeyler planlıyorlar.

Tam burada kafalar karışıyor tabii. Hey Arnold!’a dair detaylarda yenilik, ama özünde sıfırdan bir çekim mi söz konusu? Yani Arnold’ın hayatını en baştan, bu defa senaryoda havada kalmış ya da özellikle detaylandırılmamış kısımları ele alarak mı bizlerle buluşturacaklar? Pekala, eğer durum buysa (şu anda internette pek çok hayranın itiraz ettiği gibi) beklediğimiz şey bu değildi.