Diskdünya Özel Yayınımız Bu Akşam!

diskdünya copy

Bu akşam kimseye söz vermeyin! Çünkü mizahın ve hicvin iflah olmaz ustası Terry Pratchett’ın Diskdünya’sı üzerine özel bir yayınımız var!

Site Yöneticimiz ve Genel Yayın Editörümüz Hazal Çamur bu akşam saat 21:00’de Kahramanın Yol Türküsü adlı radyo programında bu yıl içerisinde kaybettiğimiz Terry Pratchett ve onun ölümsüz külliyatı Diskdünya hakkında özel bir yayın yapacak.

Bildiğiniz üzere Diskdünya serisi uzun bir aradan sonra Delidolu Yayınları etiketiyle, üstelik çok sevdiğimiz bir çevirmen olan Niran Elçi çevirisiyle yeniden raflardaki yerini almaya başladı. Delidolu ekibi hem kaliteli hem de hızlı bir işe imza atarak serinin dört kitabını şimdiden bizlerle buluşturdu.

Yayınımız da hem şimdiye yayınlanan bu dört kitap, hem serinin genel havası hem de üstat Terry Pratchett’ın keskin zekâsı üzerine olacak.

Bu program aynı zamanda yaklaşık 5 yıldır süren ve hemen hemen her hafta bizleri edebiyatın çeşitli konularında bilgilendiren, yeni kitaplarla, yazarlarla ve türlerle tanışmamızı sağlayan Kahramanın Yol Türküsü’nün ilk sesli yayını da olacak.

Diskdünya özel yayınını bu akşam saat 21:00’da Rıhtım Radyo üzerinden dinleyebilirsiniz.

Yayının kayıtlarına BURADAN ulaşabilirsiniz.